Adana Demirspor Lideri Murat Sancak: Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tüm Türkiye tiyatro seyretti

Deniz

Member
Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, Trabzonspor maçının akabinde hakem kararlarına reaksiyon gösterdi.

Adana Demirspor alanında Trabzonspor’a 3-1 yenildi. Mesken sahibi ekip duraklamada Loic Remy ile penaltıdan yararlanamadı.

Maçın akabinde Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, Twitter hesabından isyan etti.

Murat Sancak, “Statta olsaydım 3 tane televizyon kırmıştım. Maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tiyatro seyretti tüm Türkiye! Ne diyeyim artık hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi.” tabirlerini kullandı.

Sancak, “Ama kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Provoke edilmek istenildi lakin sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Sağ olsunlar kursaklarında kaldı. Emellerine ulaşamadı. Onlar kendilerini biliyorlar. Gün ola hayır ola. Onurlarıyla eksiklere karşın uğraş ettiler, kadromu tebrik ediyorum” dedi.

Murat Sancak televizyonu söküp alana atmaya kalktı, Ahmet Işık Çebi tribün değiştirdi