Akbük Turizm Dönemini Yenilenmiş Yüzeyde Karşılayacak

Selinx1

New member
Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımları, Akbük Mahallesi kıyı kesitinde başlattıkları paklık ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Turizm dönemi öncesi Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile Didim’in dört bir yanında başlatılan çalışmalar sürat kesmeden devam ediyor.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, Ege’de turizm denilince birinci akla gelen noktalardan olan Didim Akbük Mahallesi kıyı kısmında Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımları tarafınca başlatılan paklık ve yenileme çalışmaları sürüyor. Eşsiz hoşluğuyla yeşil ve maviyi buluşturan Akbük kıyısında takımlar, ot paklığı ve peyzaj çalışması gerçekleştiriyor.

LİDER ATABAY: AKBÜK 2022 TURİZM DÖNEMİNİ YENİ YÜZÜYLE KARŞILAYACAK

Mahallenin dört bir yanında Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi tarafınca gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla Akbük’ün 2022 turizm dönemini yenilenen yüzüyle karşılayacağını söyleyen Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve bizler Akbük’te adeta seferberlik başlattık. Binlerce vatandaşımızın yaşadığı, yerli ve yabancı turistlerin beğenilen noktaları içinde yer alan Akbükümüzün pek epey noktasında yol yenileme ve altyapı çalışmaları sürüyor. Bunların yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü gruplarımız de güzide mahallemizi turizm dönemine hazırlıyor. Akbük, 2022 turizm dönemini yenilenmiş yüzüyle karşılayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Liderimiz Hasret Çerçioğlu’nun ve bizlerin gerçekleştirdiği çalışmalar ile Akbük, hak ettiği kıymete kavuşacak. Dayanaklarından dolayı Liderimiz Hasret Çerçioğlu’na, emeklerinden dolayı personellerimize teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı