Balotelli İsviçre’yi karıştırdı; taraftara cinsel organını gösterdi, federasyona mafya göndermesi yaptı!

Deniz

Member
Geçtiğimiz dönem Üstün Lig grubu Adana Demirspor’da forma giyen ve bu dönem başında ayrılarak Sion’a transfer olan Mario Balotelli, ligde pazar günü oynanan Basel ve Sion maçında taraftara yaptığı hareket daha sonrası takım dışı kaldı.

Sezon başında Adana Demirspor’dan ayrılarak İsviçre Ligi gruplarından Sion’un yolunu tutan Mario Balotelli, yeni ekibinde da rahat durmuyor.

Mario Balottelli, Basel – Sion maçında Basel taraftarına yönelik el hareketi yaptı.

Balotelli’nin hareketi daha sonrası jet süratiyle karar alan Sion idaresi, yıldız futbolcuyu takım dışı bıraktı.

Soruşturma başlatıldı

Federasyonun ise soruşturmanın başlatıldığını ve cezanın 5 maça kadar çıkabileceğini belirtti. Kesin sonucun da ilerleyen süreçte verileceği bildirildi.

“Nasıl bir mafya olduğunuzu bilmiyorum fakat…”

Olay daha sonrası toplumsal medya hesabından epey sert bir açıklama yayımlayan Balotelli, “İsviçre Futbol Federasyonu! Nasıl bir mafya olduğunuzu bilmiyorum fakat bana inanın ben ve benim üzere futbolcular bu biçimdesine adaletsiz, manipüle edilen ve yolsuzlukla dolu bir ligde oynamaktan utanıyor. Burada yolsuzluğun karar sürdüğü bir saltanat kurulmuş. Bu ligin utanç verici halini tüm dünya görmeli. Futbol önemli bir iştir, hakemler de dahil herkes işini önemli bir biçimde yapmak zorunda. Alanda maruz kaldığım fauller, rakip oyuncuların ve rakip taraftarların hakaretleri sırasında bir şeyler yapılmayacaksa bu işi sürdürmemin bir manası yok. Ben bir yanılgı yaptıysam cezasını çekerim. Pekala, federasyon kusur yapınca? Hakemler yanılgı yapınca? Onlar da cezalarını çekmeli.” tabirlerini kullandı.