Baltık Ülkelerinin Birinci Alüminyum Üretim Çizgisinde da Mono Steel İmzası

Selinx1

New member
Dünyanın dört bir yanında, dünyaca ünlü projelerde yer alan Mono Steel; bu sefer de Litvanya’nın Jonava kentinde Danimarka merkezli ünlü bir firmanın üretim tesisini inşa ediyor. 10.000 metrekarelik üretim tesisinin yatırımı ise 2.650.000 Euro.

Litvanya’nın Jonava kentinde faaliyet gösteren Danimarkalı firma ile geçtiğimiz günlerde işbirliği yapan Mono Steel, mevcutta 6.000 metrekarelik tesise ek 10.000 metrekarelik yeni bir üretim tesisi inşa edecek. Eylül ayında imaline başlanacak olan tesis; çelik konstrüksiyonundan çatısına kadar Mono Steel imzasını taşıyacak. Proje için ayrılan yatırım ölçüsü ise 2.650.000 Euro (İki Milyon Altı Yüz Elli Bin Avro).

Paris Metrosu (Fransa), Snowy 2.0 Hydro Santral Projesi (Avusturalya), Münih Metrosu (Almanya), Gotthard Tünel Projesi (İsviçre ve İtalya’yı birbirine bağlayan, dünyanın en uzun tüneli), Stockholm Metrosu (İsveç), Lozan Tünel Projesi (İsviçre) üzere kıymetli projelerde yer alan Mono Steel’in ortağı ve CEO’su Mustafa Toprakçeken; “Litvanya’daki tesis, bilhassa Baltık ülkeleri için fazlaca kıymetli. Baltık ülkelerinin birinci alüminyum üretim çizgisine da sahip olacak olan tesisin üretimi bizim için de hoş bir işbirliği oldu. Nitelikli ve özel üretimlerimizle tüm dünyada metrodan fabrikaya, tünelden konut projesine kadar her biçimde hizmet vermeyi sürdüreceğiz,” halinde açıklamada bulundu.

Mono Steel’in ortaklarından Murat Özcanise büyük bir yatırımla inşa edecekleri tesis için; “İmzamızı taşıyan her proje bizim için özel. İşbirliği yaptığımız tüm firmalara, vaktinde ve kaliteli üretimlerimizle hizmet veriyoruz. Dünyanın dört bir yanında, farklı projelerde yer almak hem bizim birebir vakitte grubumuz için daha fazla tecrübe demek. Her projeye birinci günkü heyecanımızla ve özverimizle bakıyor, çalışıyor ve üretiyoruz,” diye açıklıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı