Bayrampaşa’nın bütçesi 804 milyon lira

Selinx1

New member
Meclisten 2023 yılı bütçesine onay

2023 yılı mali bütçesini görüşmek üzere toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, 804 milyon TL olarak belirlenen bütçeyi oy oldukcaluğu ile onayladı. Mecliste konuşan Lider Atila Aydıner, “İlçemiz için takım arkadaşlarımız ile birlikte canla başla çalışıyor ve Bayrampaşa’da ömrü kolaylaştıran projeleri hayata geçiriyoruz. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2023 yılı bütçemizin ilçemiz ve halkımız için iyi olmasını diliyorum” dedi.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2023 yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak üzere, meclis salonunda Meclis Birinci Lider Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Lideri Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile Âlâ Parti kümeleri, Bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekin, belediye lider yardımcıları ve ünite müdürleri ile basın mensupları katıldı. Yapılan görüşmelerin akabinde 804 milyon TL olarak belirlenen 2023 yılı mali bütçesi oy oldukcaluğu ile kabul edildi.

“HALKIMIZIN HİZMETKÂRI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Yapılan çalışmalar, sunulan hizmetler ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Lider Atila Aydıner, “Bütçeyi en verimli biçimde kullanarak halkımıza en uygun hizmeti vermeni uğraşı ortasında olduk. Şahsım ve takımım, Bayrampaşa’mız için dur durak bilmeden canla başla çalışıyor; eğitimden sıhhate, ulaşımdan kent mimarisine, spordan kültüre, alt yapıdan toplumsal belediyeciliğe her alanda ürettiğimiz mega projelerimizle halkımızın hizmetkârı olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim tek bir gayemiz var, o da gönüllerde var olabilmek ve gök kubbede güzel bir seda bırakabilmek. Projelerimizin hayata geçirilmesine katkı sunan lider yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, müdürlerimize, işçimize, muhtarlarımıza, müteşebbislere ve sivil toplum örgütleri ile basın mensuplarımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyor; farklı başka teşekkür ediyorum. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2023 yılı bütçemizin Bayrampaşa’mız, İstanbul’umuz ve halkımız için güzel olmasını diliyorum.” formunda konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı