Bitexen, Exen sahiplerine rekor düzeyde Babi Token dağıtıyor

Selinx1

New member
Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, Türkiye’nin en büyük airdrop’unu EXEN sahibi kullanıcıları için gerçekleştiriyor. Bitexen, kullanıcılarına sahip oldukları EXEN’in 1/10’u kadar BABI Token dağıtacak. Dağıtılması hedeflenen BABI Token adedi ise en çok 1 milyon 295 bin 642 olacak.

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen
, EXEN sahibi kullanıcılarına özel, tüm NFT platformlarından üçüncü sırada olan Babylons’un idare token’ı BABI Token Airdrop’u gerçekleştirecek. Dünyanın en etkin NFT platformu statüsüne erişmiş olan Babylons’un token’ı BABI; kullanıcılarının platformda kelam sahibi olduğu, oy kullanabildiği ve hür piyasada fiyatlanan bir idare token’ıdır.

Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük airdrop’u gerçekleştirecek olan Bitexen’in kullanıcıları, 5 Eylül 23:59:59’da hesaplarından alınacak bakiye özetiyle, sahip oldukları EXEN Coin ölçüsünün 1/10’u kadar BABI Token kazanacaklar. bu biçimdece mesela 100 EXEN Coin sahibi bir Bitexen kullanıcısı, 10 BABI Token armağan alacak. Airdrop dağıtımı ise Aralık 2021’de gerçekleştirilecek.

Bitexen Teknoloji A.Ş. Hakkında

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan Bitexen Teknoloji A.Ş., geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle, Türkiye’de FinTek bölümünün öncü şirketleri içinde yer alıyor. Kendi sadakat Coin’i olan EXEN Coin’i kesime sunan şirket, Türkiye’nin en geniş eser çeşitliliği ve süreç imkânı sunan Dijital Varlık Alım Satım Platformu Bitexen ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

Babylons Hakkında

Merkeziyetsiz bir NFT pazaryeri olan Babylons, Türk mühendisler ve teşebbüsçüler tarafınca Şubat 2021 yılında hayata geçirildi. DappRadar datalarına göre Temmuz ayında BSC ağında birinciliğe, öteki tüm blokzincirlerde beşinciliğe kadar yükselerek Türkiye’nin en faal NFT pazaryeri statüsüne erişti. Babylons’un token’i olarak geliştirilen BABI Token, kullanıcılarının platformda kelam sahibi olduğu, oy kullanabildiği ve hür piyasada fiyatlanan bir idare token’ıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı