Bursaspor’a veda eden Emirhan Aydoğan, Hull City yolcusu

Deniz

Member
Spor Toto 1. Lig gruplarından Bursaspor’un grup kaptanlarından Emirhan Aydoğan, yeşil-beyazlı kulüpten ayrıldı. 24 yaşındaki futbolcunun Acun Ilıcalı‘nın ekibi Hull City ile muahedesi bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bursaspor, altyapısından yetişen ve kadro kaptanlarından olan orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan’ın kontratını feshetti.

Son maçlarda takıma dahi alınmayan 24 yaşındaki futbolcuyla yolların niye ayrıldığı konusunda yeşil-beyazlı kulüpten rastgele bir açıklama yapılmadı.

Bursaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’nda yer alan takımında Emirhan Aydoğan isminin yanında evvel fesih yazdı daha sonrasında da listeden kaldırıldı.

Bursaspor’a veda etti

Bursaspor’un yollarını ayırdığı Emirhan Aydoğan, veda iletisi yayımladı.

Aydoğan, toplumsal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“İlk defa 10 yaşımda girdim bu kapıdan Bursasporluluğu doğduğumda kulağıma ismimi okuyan bebeklik arkadaşım Enes’in babası kaptan Mesut Ünal’dan, tıpkı binada otururken aile kahvaltılarımıza katılan Majeed Mususi, Elvir Baliç ve unutulmaz liderimiz Murat Gülez’in önderliğinde Basri Ukuşer Hocam ve Babam’dan öğrendim. Futbol okuluyla başlayan serüven 97 kuşağındaki arkadaşlarımla Vakıfköy’de devam etti. Kulübümüze kazandırdığımız Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının memnunluğu hiçbir vakit unutulmayacak. A kadroya yükselmenin gururunu da kiralık gönderilmenin ıstırabını de yaşadım Nasıl olsa bir gün dönecektim Döndüm, kaldığım yerden devam ettim.”

“Kaptanlık bandını taktığım birinci günü hiç unutmayacağım”
diyen Emirhan Aydoğan’ın iletisi, “Zorlu periyotlar de yaşadık. Formam için her vakit elimden geleni yaparken, sorumluluktan kaçmadım İnandığım doğrulardan geri adım atmadım ve artık ayrılık vakti geldi. kimi vakit gitmek mecburilik olur” kelamlarıyla devam etti.

İmza an problemi

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City’ye transferinin an sorunu olduğu açıklandı.

Ilıcalı yeşil-beyazlıların 24 yaşındaki kaptanı için daha evvel nabız yoklamış ve transfer için görüşmeler yapmıştı.

Transfere dair kısa mühlet içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor. (Hürriyet)