Byju yatırımcıları iki yönetim kurulu üyesinin istifasını onayladı

uzman

Active member
Byju’nun en iyi iki yatırımcısı Cuma günü temsilcilerinin, değerlemesindeki keskin düşüşün ortasında borç verenlerin baskısı altında mücadele eden bir zamanlar başarılı olan Hintli girişimin yönetim kurulundan istifa ettiğini doğruladı.

GV Ravishankar’ın Peak’ten istifaları

Peak XV Partners, Reuters’e yaptığı açıklamada, “İş süreçlerini ve iç kontrolleri güçlendirmek için şirkete bağımsız bir yönetici getirme konusunda destek vermeye kararlıyız.”

İstifaların teyidi, kaynakların Reuters’e Chan Zuckerberg Girişimi’nden bir temsilci de dahil olmak üzere üç Byju yönetim kurulu üyesinin yakın zamanda istifa ettiğini söylemesinden sonra geldi.

Chan Zuckerberg Girişimi, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Ayrılış haberi Perşembe günü geldi, aynı gün Deloitte, Byju’nun 2021-22 mali raporlarını geciktirmesi ve kurula birkaç mektup gönderdikten sonra bile belgeleri sunamaması nedeniyle şirketin denetçiliği görevinden ayrıldığını duyurdu.

Reuters, Byju’s’a bu hafta başlarında istifaları sorduğunda, şirket bilgilerin “tamamen spekülatif” olduğunu söyledi ve bu iddiaları kesin bir şekilde yalanladı.

Kaynaklar Cuma günü Reuters’e, Byju’s’un üç küresel yatırımcısından yönetim kurulundan ayrılma kararlarını yeniden gözden geçirmelerini istediğini söyledi.

© Thomson Reuters 2023

Geçen yıl piyasaya sürülen Edge 30’un yerini alan Motorola Edge 40 kısa süre önce ülkede görücüye çıktı.Bu telefonu Nothing Phone 1 veya Realme Pro+ üzerinden mi satın almalısınız? Bunu ve daha fazlasını Gadgets 360 Podcast’i Orbital’de tartışıyoruz. Orbital, Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music’te ve podcast’lerinizi aldığınız her yerde mevcuttur.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için Etik Beyanımıza bakın.

En son teknoloji haberleri ve incelemeleri için Gadgets 360’ı takip edin twitter, Facebook ve Google Haberler. En yeni gadget ve teknoloji Haberları için YouTube kanalımıza abone olun.

Tesla’nın NACS’si, Washington eyaletindeki tüm elektrikli araçlar için kritik bir bileşen olacak