Çarşı’dan Sergen Yalçın açıklaması: Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin

Deniz

Member
Beşiktaş taraftar kümesi Çarşı, idare ve teknik yönetici Sergen Yalçın’ın anlaşamaması üzerine yaptığı paylaşımda “Herkes sarfiyat bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır” dedi.

Teknik yönetici Sergen Yalçın’ın siyah beyazlı kulüpte çalışmama sonucu almasının akabinde Çarşı, bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada, “Burası BEŞİKTAŞ herkes kendine gelsin! Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha düzgünü için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş’tır. Herkes masraf bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır” tabirleri kullanıldı.

Taraftar Sergen Yalçın’ın meskenine gidecek mi?

Beşiktaş taraftarının, kontrat teklifine olumsuz bakan teknik yönetici Sergen Yalçın’ı ikna etmek için saat 12.00’de meskeninin önüne gideceği öne sürülmüştü.

Kelam konusu açıklamada, “Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır.” tabirinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Ne olmuştu?

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, gelecek dönem için siyah beyazlı kulüpte çalışmama sonucu aldı. Başarılı teknik adamın şampiyonluk priminin geç yatırılması, masaya geç oturulması ve birinci teklifin fazlaca düşük olması niçiniyle kırgın olduğu açıklandı. İdarenin son teklifi ile kendisinin istediği sayı içindeki fark bir çok azalmış bulunmasına karşın imza atmamasının da bundan kaynaklandığı söz edildi.

Sergen Yalçın’ın dünkü görüşmenin akabinde yakın etrafına şunları söylemiş olduği açıklandı:

“Ben hiç bir vakit parayı sorun yapmadım. O denli olsa başka teknik yöneticiler üzere idareyle görüşmeleri için avukatlarımı yollar, kontrata ağır hususlar koyardım. Beşiktaş’a gelirken para konuşmadım, artık mi konuşacağım! Lakin bu yaşananlar beni hayli üzdü. Onurum, gururum kırıldı. Dönem bitmiş 35 gündür bekletiliyorum. Mobbinge uğradığımı düşünüyorum.”