Coca-Cola’nın tanıtım dayanağı devam ediyor

Selinx1

New member
Coca-Cola Türkiye, Covid-19 salgınından en çok etkilenen bölümlerden biri olan yeme–içme kesimine yönelik verdiği takviyelere devam ediyor. 21 Haziran tarihinde başlayan yeni proje kapsamında, 56 kentteki toplam 689 işletmeye ve 14 ulusal zincir restorana, Google Programatik Ağı üzerinden tanıtım takviyesi verilecek. Google Programatik Ağı’nda yerlerin bir daha açıldığı bilgisi ve Coca-Cola ile avantajlı menülerin duyurusu yapılacak. Lokasyon ve vakit bazlı irtibat uygulaması yardımıyla tüketiciler etraflarındaki lokasyonların irtibatını Google aramalarında gorebilecek. İlgili lokasyonlara yol tanımı de alınabilecek.Coca-Cola’nın yeni projesi kapsamındaki tanıtım çalışmaları 6 hafta boyunca devam edecek.

Pandemi müddetince yeme içme kesimine takviyesini sürdüren Coca-Cola, bu sene de gerçekleştirdiği çalışmalar ile dalın yanında olmaya devam ediyor. Yeni takviye çalışması kapsamında, müşterileriyle yine buluşan küçük işletmeler ile ulusal zincir restoranların Google Programatik Ağı üzerinden tanıtımı yapılacak. 56 kentte toplam 689 lokal işletme ile ülke genelinde yaygınlık gösteren 14 ulusal zincirin müşterileriyle buluşmasına katkıda bulunulacak.

21 Haziran’dan itibaren 6 hafta boyunca devam edecek tanıtım faaliyetleri kapsamında, yerlerin bir daha açıldığı bilgisi ve avantajlı Coca-Cola’lı menülerin duyurusu yapılacak. Tüketiciler, ayrıyeten etraflarındaki en yakın lokasyonların bağlantısını Google aramalarında bakılırsabilecek ve yol tanımı alabilecek.

Coca-Cola işletmelere takviye hedefiyle 2020 yılında, “Aç Kendini Hayata” kampanyası kapsamında, karantina daha sonrası kapılarını bir daha açan ve yeme-içme bölümünde hizmet veren Türkiye’nin dört bir yanından 500’ü aşkın işletmeye tanıtım takviyesi sağladı. “1 Menü Alana 1 Menü Hediye” ve “Bu Coca- Cola Bizden” kampanyalarıyla yeme-içme bölümündeki işletmeleri desteklemeye devam etti.

Coca-Cola ayrıyeten küçük lokal işletmelere dağıtılmak üzere toplam 17 bin hijyen kiti hazırlayarak bu kitleri Türkiye genelinde toplam 12 bin noktaya ulaştırdı. bir daha müşterileriyle bir daha buluşan kafe ve restoran üzere küçük mahallî işletmelere, Covid-19 hijyen önlemleri kapsamında takviye olmak gayesiyle geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretilen seperatörler hazırlanarak, işletmelerin kullanmasına sunuldu. Pandeminin başında, TURYİD ve TÜRES işbirliği ile 15 binden çok yeme-içme hizmeti bölümü çalışanına temel besin gereksinimlerini karşılayabilmeleri için Ahbap Derneği aracılığıyla alışveriş kartı takviyesi sağlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı