Coşkunöz Holding’in yeni markası ADD-Me, AMCTurkey Konferansı’na katıldı

Selinx1

New member
Coşkunöz Holding’in yeni markası ‘ADD-ME’, eklemeli imalat alanında en itibarlı konferanslardan biri olan AMCTurkey 2022’ye gold sponsor oldu. Konferanstaki standında çalışmaları hakkında bilgi veren marka, üç boyutlu baskı/eklemeli imalat alanında teknoloji, uygulama ve tahlil merkezi olarak faaliyet gösterecek.

Eklemeli imalat (Katmanlı üretim) ve üç boyutlu yazıcı teknolojisi alanında uygulama ve tahlil merkezi olma amacıyla; esaslı otomotiv devi Coşkunöz Holding bünyesinde, Coşkunöz Ar-Ge ve Coşkunöz Holding İş Geliştirme üniteleri iştirakinde kurulan ADD-ME markası, AMCTurkey 2022 Konferansı’na katıldı. Bu yıl 6-8 Ekim 2022 tarihlerinde Kuşadası’nda 3.sü düzenlenen eklemeli imalat konferansı AMCTurkey 2022’ye ‘gold sponsor’ olan yeni marka, konferanstaki standında ziyaretçileri ağırlayarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Eklemeli imalat kesimi AMCTurkey’de buluştu

Sektör temsilcileri ve akademisyenleri bir ortaya getiren AMCTurkey, eklemeli imalat ve üç boyutlu yazıcı teknolojisi alanında milletlerarası deneyimler sunuyor. Bu yılki tertipte da metal temelli katmanlı imalat teknolojilerinin tamamı ve 3d yazıcı teknolojilerinin dünya çapında geldiği son nokta iştirakçilerle paylaşılarak eklemeli imalat süreçleri, endüstriyel uygulamalar, yenilikçi gereçler üzere hususlar ele alındı. Eklemeli imalatın savunma sanayii ve havacılık, otomotiv, medikal, kalıpçılık, plastik üretimi ve öteki dallardaki kullanım alanlarına özel, gerek uygulamalı gerekse akademik sunumlar gerçekleştirildi. Konferansta gold sponsor olarak yer alan ADD-ME’nin standı ve tanıtım sunumu da iştirakçilerden büyük ilgi gördü.

ADD-ME ile süratli ve esnek çözümler

Hızlı, esnek ve anahtar teslim üretim tahlilleri sunacak ADD-ME; havacılık, savunma, otomotiv, güç üzere bölümlerde faaliyet gösteren firmaların eklemeli imalat dönüşümüyle ilgili tüm süreçlerinde, Coşkunöz Holding’in 70 yıllık sanayi üretimi ve mühendislik deneyimi ile müşterilerine dayanak vermeyi hedefliyor. Eklemeli imalat bölümüne yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan marka; tasarım, tahlil, proses geliştirme, üretim, ikincil süreçler, kalite denetim, test doğrulama, danışmanlık ve eğitim hizmetleri üzere bir epey mevzuda müşterilerine uçtan uca takviye ve hizmet sağlama gayesiyle çalışıyor. ADD-ME, bu alandaki yetkinliği ve bilgi birikimiyle eklemeli imalata dair gereksinimler için farklı tahliller geliştirirken tasarım ve mühendislik dayanağıyla büyük ölçekli kesimler için imalat tahlilleri sunuyor, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı