Erman Toroğlu: Türkiye’de işi bitirilen kimi hakemler şu anda istifa edenlerin maşalığını yapıyor; maskenin ortasındaki adam ise Göksel Gümüşdağ

Deniz

Member
Sabah müellifi Erman Toroğlu, MHK’nın hakem operasyonu, TFF’de Mehmet Baykan‘ın istifasını ve yaşananların perde ardını anlattığı yazısında “Türkiye’de kimi hakemlerin işi bitirildi. Ben de gerisinde durdum. Yanlışsız yapıldı. Pekala bu hakemler kimlerin maşalığını yapıyorlar. Şu anda istifa edenlerin! Maskenin ortasındaki adam kim? Göksel Gümüşdağ… Hakemler, TFF’nin yönetimini yapacak adamlara tezgâh tutarak hareket etmişler” tabirlerini kullandı.

“Bakınız hakem işi mazeret, futbol federasyonu lideri olmak şahane. Zira Türkiye’deki kimi hakemler maçları düşünmediler, kaos oluşturup federasyonu ele geçirmeye kalktılar” diyen Toroğlu, “Göksel Gümüşdağ önümüzdeki seçimlerde TFF Lideri olmak istiyor. Pekala Gümüşdağ’ı destekleyenlerden biri kim? Dün istifa eden hukuktan sorumlu Mehmet Baykan… Hukuk da mazeret ileride kurulacak TFF şahane! Maskeli balo oynanıyordu, yavaş yavaş maskeler düşmeye başladı. Evvel beşerler anlamadılar, ‘Ne oluyor ya’ dediler. daha sonra baktılar ki iş diğer tarafa gidiyor” dedi.

“Türkiye’deki kimi hakemler kaos oluşturup federasyonu ele geçirmeye kalktı”

“Türkiye’deki birtakım hakemler maçları düşünmediler, kaos oluşturup federasyonu ele geçirmeye kalktılar.” diyen Toroğlu, şunları kaydetti:

“Gümüşdağ önümüzdeki seçimlerde TFF Lideri olmak istiyor. Pekala Gümüşdağ’ı destekleyenlerden biri kim? Dün istifa eden hukuktan sorumlu Mehmet Baykan. Açıklamalarını okudum olacak şey değil. Yani o açıklamalarıyla ilkokuldaki çocuğu aldatamaz. Bu adam TFF’de hukuktan sorumlu. Hukuk da mazeret ileride kurulacak TFF şahane. Kim kulis yaparsa kongrede onun yanına sarfiyat zira kulisi fazlaca sever. Amatör işlerin başındaki vatandaş da istifa edecekmiş diye duydum. Olabilir. Buraya kadar genel şeyler yazdım. Artık gelelim öbür tarafa. Türkiye’de kimi hakemlerin işi bitirildi. Ben de gerisinde durdum. Gerçek yapıldı. Pekala bu hakemler kimlerin maşalığını yapıyorlar. Şu anda istifa edenlerin. Maskenin ortasındaki adam kim? Göksel Gümüşdağ… Hakemler, TFF’nin yönetimini yapacak adamlara tezgâh tutarak hareket etmişler. TFF de bunların işini bitirince bunlar bağırıp çağırıyorlar. Yani bu hakemler ileride kurulacak, kurulması istenen federasyonlarda kimileri mutlak MHK’lerde vazife alacaklar. Düşünebiliyor musunuz bunların seçeceği hakemlerin ligde ne yapacağını! İğrenç seviyede gidiyoruz. Onun için futbolumuz 500 milyon dolardan 150 milyon dolara düştü. Futbolun haricinden gelen, icazetle içeri sızanlar futbolun içine tükürdüler. Bırakın futbol, futbolun ortasında kalsın. Tabiri caizse defolup gidin. Maskeleriniz düştü…”

Yazının tamamı

TIKLAYIN – TFF Lider Vekili Mehmet Baykan, nazaranvlerinden istifa etti