Galatasaray’da sıhhat denetimleri başladı

Deniz

Member
Galatasaray’da yeni dönem öncesinde futbolculara yönelik sıhhat denetimleri başlarken, sarı-kırmızılıların genç futbolcuları Emin Bayram, Berk Balaban ve Eren Aydın denetimler daha sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yeni dönem hazırlıklarına bugün sıhhat denetimleriyle başlayan Galatasaray’da futbolculara kardiyoloji, eko, efor, teneffüs işlev, ortopedi, genel cerrahi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz ve radyoloji denetimleri yapıldı. Abdussamed Karnuçu, Bartuğ Elmaz, Berk Balaban, Emin Bayram, Eren Aydın, Erkan Süer, Işık Kaan Arslan, Metehan Baltacı, Sarper Çağlar ve Süleyman Luş, sıhhat denetiminden geçen isimlerdi.

Yapılan denetimler daha sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın genç futbolcusu Berk Balaban, 1 yıllık müddette kiralık olarak düzgün bir dönem geçirdiğini tabir ederek, “Sponsor hastanemiz de sıhhat denetimlerinden geçiyoruz. Hoş bir dönem olacak inşallah. Galatasaray’ın geleceği ve kendi geleceğimiz için çalışıyoruz. Çalışarak, kendimizi geliştirerek en güzelini vermeye çalışıyoruz. Elimden gelenin en düzgününü yapıp Galatasaray topluluğuna faydalı olmak istiyorum. Muslera dünya yıldızı ve en güzellerinden bir tanesi. Benim için hayli büyük bir talih. Hem idmanda hem saha haricinde fazlaca faydalı bir isim. Ağabeylik ve öğretmenlik yapıyor bana. Ondan öğreneceğim epeyce şey var. Bu benim için büyük bir şans” dedi.

Emin Bayram: “Elimden geleni yapıp Ulusal Grup’taki ağabeylerimin ortasına katılmak istiyorum”

Boluspor’a kiralık olarak gitmenin kendisi için bir deneyim olduğunu söz eden Emin Bayram ise, “Daha öncesinde birinci devre Galatasaray’daydım. Burada kadro arkadaşlarımdan, ağabeylerimden Marcao, Donk ve Luyindama’dan bir şeyler kazanmaya çalışıyordum. Bolu’da 10 maç oynadım, 6’sında 11, 4’ünde daha sonradan girdim. Benim için farklı deneyim oldu. 10 yıldır buradaydım, diğer bir ekibin formasını giymedim ve birinci sefer Boluspor’da nasip oldu. En güzel biçimde elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. A Ulusal Kadro’nun epeyce büyük bir defans havuzu var. Bende onların ortasına kendimi yazdırmak istiyorum. Ozan, Merih, Çağlar ve Kaan ağabeyler benim için örnek. Elimden geleni yapıp onların ortasına katılmak istiyorum” sözlerini kullandı.

Eren Aydın: “Falcao’yu örnek alıyorum”

Galatasaray ile bu dönem A Ekip seviyesinde idmanlara çıkacak olan genç futbolcu Eren Aydın, “Bu sezonki hedeflerim akademimizi en güzel biçimde A Ekip’te temsil etmek. Hocalarımızın verdiği eğitimleri göstermeye çalışacağım. Büyük ağabeylerimden epey şeyler öğrenmek istiyorum. Bilhassa Falcao’dan. Onu örnek alıyorum. İnşallah A Kadro’da kalıcı olabilirim” formunda konuştu.