Geleceğin Bayan Önderleri programının yeni devir müracaatları başladı

Selinx1

New member
Türkiye Bayan Teşebbüsçüler Derneği (KAGİDER) ve Sanofi Türkiye iş birliğiyle 2010 yılında hayata geçirilen ‘Geleceğin Bayan Liderleri’ programının yeni devir eğitim müracaatları açıldı. Genç bayanların ekonomik ve toplumsal hayata iştirakini artırmak, meslek basamaklarında fırsat eşitliği yaratmak ve bayan istihdamına katkı sağlamak gayesiyle yürütülen ve bugüne kadar 1000 mezun veren program, 11. yılında 250 genç bayana daha eğitim fırsatı sunacak.

Türkiye Bayan Teşebbüsçüler Derneği (KAGİDER) ve Sanofi Türkiye tarafınca yürütülen ‘Geleceğin Bayan Liderleri’ programının 11. periyodu başlıyor.

İş hayatına yönelik temel bilgi ve hünerler, meslek geliştirme ve yönetmeye yönelik bakış açısı ve işe giriş maharetleri eğitimlerini içeren ‘Geleceğin Bayan Liderleri’ programı, Türkiye’nin dört bir yanından genç bayanların müracaatlarını bekliyor. Programa, üniversiteden 2021 yılında mezun olan yahut son sınıfa geçmiş yani 2022 yılında mezun olacak, tercihen burslu okumuş, staj, yarı vakitli iş deneyimi olan ve bir daha tercihen sivil toplum kuruluşlarında toplumsal gönüllülük projelerinde yer almış, yeniliklere ve gelişmelere açık, yüksek meslek gayesi olan tüm genç bayanlar 2 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurabilecek.

Programda yer alacak iştirakçiler, işe girişlerinde kendilerine faydalı olabilecek; Girişimcilik, Teknoloji, Proje İdaresi, Mülakat Simülasyonları üzere eğitimlerin yanı sıra, iş hayatlarına taraf verecek; Kıssa Anlatımı, Ruhsal Sermaye, İş’te Memnunluk eğitimleri de alarak sertifikasyon sürecinden geçirilecek. Ayrıyeten eğitim müddetince iştirakçiler süratli networking panelleri ile farklı kesimlerin temsilcilerinden, o kesimlerle ilgili direkt bilgi alma talihini da yakalayacaklar.

İştirakçilerin online mülakatlar kararı belirleneceği Geleceğin Bayan Başkanları yeni devir programı 19-22 Ekim tarihleri içinde, dört gün boyunca bir daha online platform üzerinden gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı