GROHE WorldSkills’in yeni Küresel Ortağı Oldu

Selinx1

New member
Profesyonel marifetlerin sıhhi tesisat kesimi için kritik ehemmiyette olduğuna inanan GROHE, genişletilen iştirak kapsamında WorldSkills Şanghay 2022’yi destekleyecek. Bu takviye, markanın sıhhi tesisat bölümündeki nitelikli işgücü zahmetini gidermeye yönelik uğraşlarında yeni ve bir değerli yapı taşı niteliğinde.

GROHE, dikkatleri nitelikli bireylerin üzerine çekmeyi ve bu şahısların tanınırlılığını arttırmayı hedefleyen WorldSkills International küresel platformuna katılarak platformun en yeni Küresel Ortağı oldu.

Tesisat ve Isıtma yetenek yarışını birinci vakit içinderda WorldSkills Kazan 2019’da destekleyen GROHE, bu defa de GROHE WorldSkills Şanghay 2022’ye takviyesini Küresel Dal Ortağı olarak verecek.

LIXIL EMENA Önderi Jonas Brennwald, “WorldSkills ile işbirliğimizi güçlendirmekten memnunluk duyuyoruz. Profesyonel marifetler, sıhhi tesisat kesimi açısından kritik ehemmiyette. birlikte, nitelikli profesyonellerin gerek bugünü gerekse hepimizin mümkün hale getirmek için uğraştığı daha sürdürülebilir geleceği nasıl etkileyebileceklerini gözler önüne serebiliriz,” dedi

“GROHE, dikkatleri dünyanın dört bir yanındaki genç nitelikli profesyonellerin üzerine çekmek üzere, bölüm, eğitim ve kamu ortaklarından oluşan küresel marifetler toplumuna katılıyor,” diyen WorldSkills International CEO’su David Hoey, ise kelamlarını şu biçimde sürdürdü: “bu biçimdece, gençlerin yeteneklerinin, statüsünün ve ekonomik beklentilerinin güçlendirilmesine takviye vermiş oluyorsunuz. Siz Küresel Ortaklarımız ile birlikte, marifetler yoluyla daha kapsayıcı, sürdürülebilir ve yenilikçi bir gelecek yaratıyoruz.”

LIXIL EMENA GIVE Programı ve WorldSkills Önderi Timoz Kurz, “WorldSkills ile gerçekleştirdiğimiz birinci temastan üç yıl daha sonra, memleketler arası ölçekte güçlerimizi birleştirmekten ve gençleri sıhhi tesisat kesimindeki uzmanlığımız ve ayrıntılı bilgimiz ile desteklemekten büyük bir memnunluk duyuyoruz,” dedi.

Bu yeni iştirak, GROHE‘nin sıhhi tesisat dalındaki nitelikli tesisatçı ıstırabını gidermeye yönelik çalışmalarının bir kesimini oluşturuyor. “GROHE Tesisatçı Mesleksel Eğitim ve Öğretim” (GIVE) Programı, 40’ı aşkın kurum ile işbirliği ortasında EMENA bölgesi genelinde tesisatçılık eğitimi sunuyor. GROHE, eğitim tesislerinin güzelleştirilmesine yardımcı olmak gayesiyle öğrencilerin markanın geniş uzmanlığından faydalanabildiği, tam işlevsel bir eğitim ortamı kuruyor. GIVE, çağdaş ekipman, eğitim materyali ve bölümde yeni standartları belirleyen yazılı imtihan ile tek tip bir yaklaşım oluşturmalarında okullara takviye veriyor. Öğrenciler, GROHE eğitimlerini tamamladıktan daha sonra da işe yerleştirme, hatta GROHE’nin bölüm ortaklarından birinde iş tecrübesi programına katılmak için de takviye alabilecekler.

İtimat oluşturan, toplumlara güç veren ve iktisatların güçlendirilmesine yardımcı olan WorldSkills, yarışlar ve tanıtımlar yoluyla ilham verdiği ergenlerde hünerler elde etmeyi ve harikanın peşinden gitmeyi bir tutku haline getiriyor. Ayrıyeten, küresel eğitim standartları, karşılaştırma sistemleri ve dal iştirakinin güzelleştirilmesi yoluyla maharetler geliştirmelerine yardımcı oluyor. İşbirliği ve araştırma yoluyla kesimi, kamuyu ve eğitimcileri etkiliyor, herkese yönelik bir küresel marifet platformu inşa ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı