Sabah gazetesi müellifi Hıncal Uluç, İngiltere’nin en çok satan gazetesi The Sun’ın, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan Yandaş‘ın ‘yerde beş cins‘ dönmesini yazdığını belirterek, “Futbolu icat eden İngilizleri, icat ettiklerine utandıran Mert Hakan Yandaş hakkında, ne maçı yazan pazartesi, ne de daha sonrasında bu kadar sert bir yorum gördünüz mü? bakılırsamezsiniz.. Zira Türkiye’de her top kaybettiğinde kendini yere atanlar yüzünden sık sık duran ve soğuyan maçlarda, seyre bedel futbolu kurmak için vakit kalmıyor. Bu yüzden ekran başında kimseler kalmıyor. Millet aboneliklerini iptal ettiriyor” sözlerini kullandı.
Mert Hakan Yandaş’ın alaylık, trajikomik oyunculuğuna ağlamamız gerekirken, alkışlandığını belirterek, “Bu medyanın modülü olmak utandırıyor beni.. Hele Namık Sevik üzere, spor müellifliğini “meslek” haline getiren, gelmiş geçmiş en hoş, en okunan, en onurlu spor sayfalarını yaparak “Efsane” olan Namık Sevik’in özbeöz yeğeni Ercan İtimat, birebir vakitte Namık Sevik’in gazetesi Milliyet’te “Mert Hakan hiç de haksız değildi hakemin es geçtiği faule reaksiyon göstermekte” diyerek, bir de sahtekârlığa övgü düzerse, bana da, efsane Namık Ağabeyime tercüman olmak düşer..” diye yazdı.
Yazının tamamı
Mert Hakan Yandaş’ın alaylık, trajikomik oyunculuğuna ağlamamız gerekirken, alkışlandığını belirterek, “Bu medyanın modülü olmak utandırıyor beni.. Hele Namık Sevik üzere, spor müellifliğini “meslek” haline getiren, gelmiş geçmiş en hoş, en okunan, en onurlu spor sayfalarını yaparak “Efsane” olan Namık Sevik’in özbeöz yeğeni Ercan İtimat, birebir vakitte Namık Sevik’in gazetesi Milliyet’te “Mert Hakan hiç de haksız değildi hakemin es geçtiği faule reaksiyon göstermekte” diyerek, bir de sahtekârlığa övgü düzerse, bana da, efsane Namık Ağabeyime tercüman olmak düşer..” diye yazdı.
Yazının tamamı