Hindistan’da Amazon Pay cüzdanı ile 2.000 Rs’lik banknot takası nasıl yapılır?

uzman

Active member
Amazon, bu haftanın başlarında müşterilerin R’lerini değiştirebileceklerini duyurdu. 2.000 fatura. Açıklama, Hindistan Merkez Bankası’nın 19 Mayıs’ta tüm R’leri geri çekmeye karar vermesinden sonra geldi. Temiz Senet Politikası kapsamında tedavülden 2.000 banknot. Hindistan Merkez Bankası, tedavüldeki mevcut banknotların 30 Eylül’e kadar banka hesaplarına yatırılabileceğini veya bozdurulabileceğini açıkladı.

Birçok kişi banknotlarını bozdurmakta veya bankaya yatırmakta zorlandığından Amazon, müşterileri için banknot takası yapmak üzere bir girişim başlattı. Amazon’un resmi açıklamasına göre şirket, müşterilerinin Amazon Pay bakiyelerini 500 Rs ile yüklemesine izin verecek. Kapıda ödeme siparişleri için 2.000 banknot. Kalan değişiklik Amazon Pay cüzdanına yüklenebilir.

E-ticaret devi, müşterilerin maksimum miktarda Rs yatırabileceklerini şart koştu. 2.000 Rs değerinde notlar dahil ayda 50.000.

Amazon Pay cüzdanını kullanarak Hindistan’da 2.000 Rs.

1. Adım: Öncelikle, müşterilerin Amazon uygulamasındaki Haber KYC kontrolünü tamamlaması gerekir.
2. Adım: KYC süreci tamamlandıktan sonra müşteriler kapıda ödeme siparişi verebilir
3. Adım: Ardından, müşteriler siparişlerindeki parayı teslimat görevlisine teslim edebilir
4. Adım: Kurye, müşterinin Amazon Pay bakiyesinin kalan bakiyesini hemen günceller

Amazon Pay cüzdanında güncellenen tutar, çevrimiçi alışveriş yapmak, QR’lerle ödeme yapmak, para yüklemek, arkadaşlara ve aileye para göndermek veya Swiggy ve Zomato gibi uygulamalarda dijital ödemeler yapmak için kullanılabilir.

Rs için Amazon Pay bakiyesini değiştirme veya yükseltme yeteneği. 2.000 banknot sadece KYC’li müşteriler için mevcuttur. Bu nedenle, müşterilerin borsaya başlamadan önce KYC sürecini tamamlamaları önemlidir.

Apple, yıllık geliştirici konferansında yeni Mac modelleri ve yaklaşan yazılım güncellemeleriyle birlikte ilk karma gerçeklik kulaklığı Apple Vision Pro’yu tanıttı. Gadgets 360 Podcast’i Orbital’de şirketin WWDC 2023’teki tüm önemli duyurularını ele alıyoruz. Orbital, Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music’te ve podcast’lerinizi aldığınız her yerde mevcuttur.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için Etik Beyanımıza bakın.