İmaj Teknolojileri Pazarı Büyüyor

Selinx1

New member
Profesyonel manzara teknolojileri başkan üreticisi ve Türkiye denetim odaları pazarında 90 pazar hissesine sahip Barco, on yıllık kuvvetli ortağı Deltoid ile iş beraberliğini genişletiyor.

Türkiye ve dünyada televizyon stüdyoları, süreç denetim merkezleri, trafik idare merkezleri, komuta ve denetim merkezleri, sıhhat hizmeti operasyon merkezleri, network operasyon merkezleri (NOC), güvenlik operasyon merkezleri (SOC), acil durum operasyon merkezleri için teknolojik tahliller sunan Barco ve Türk Ortağı Deltoid Teknoloji, İstanbul’da tahlil ortaklarıyla bir ortaya geldi. Beşiktaş Shangri La Otel’de düzenlenen aktifliğe, tahlil ortakları ağır ilgi gösterdi. Mevcut iştiraklerini büyüttüklerini açıklayan yöneticiler, Türkiye’de yapılan teknolojik yatırımların artarak büyüdüğüne dikkat çektiler.

Barco Türkiye Ülke Müdürü ve LVX Kısmı EMEA Satış Lider Yardımcısı Mehmet Deniz Kaya, Deltoid ile komuta ve denetim odaları alanında başladıkları işbirliğinin, projektör kısmını de içererek genişlemesinin stratejik kıymette olduğunu söylemiş oldu. Türkiye’de hem odak birebir vakitte derinleşme stratejisi güdeceklerini; iş üniteleri ile iş ortakları konusunda odaklanma ve müşterilerin Barco geneli muhtaçlıklarının tahlili için derinleşme stratejisi izleyeceklerini tabir etti. Mehmet Deniz Kaya ‘Barco projeksiyon ve imaj sürece tahlillerine yönelik yeni distribütörlük muahedesi, son on yıldır süregelen kuvvetli paydaşlıktan yararlanıyor; iki şirket de Türkiye’de gittikçe büyüyen sürükleyici tecrübeler pazarındaki pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Barco, LED, LCD ve RPC görüntü wall (oldukca ekranlı imaj alanı) tahlilleri ile Türkiye’deki denetim odalarında 90 üzerinde bir pazar hissesine sahip. Şirketin ileriye yönelik planları içinde pazar hissesini büyütmek ve bu başarılı iş birliğini müzeler, cümbüş parkları ve ziyaretçilerin ağır ilgi gösterdiği yerlerde genişletmek bulunuyor. Bu niçinle, ortaklığımızı projeksiyon ve manzara sürece portföyünün Türkiye pazarına dağıtılmasını da içerecek biçimde genişletmeye karar verdik. İştirakimiz, E2 Gen 2, S3-4Ks, G serisi , F80 ve UDM projektörlerinin birinci siparişlerinin şimdiden onaylanıp teslim edilmesiyle bir arada şahane bir başlangıç yaptı bile’ dedi.

Deltoid Teknoloji Genel Müdürü Serkan Kaya, ‘Türkiye, son senelerda müzelere ve ziyaretçilerin ağır ilgi gösterdiği öbür sürükleyici tecrübe yerlerine kıymetli yatırımlar yaptı. Deltoid, bu alandaki yükselişi kıymetli bir fırsat olarak görüyor. Ayrıyeten bu pazara girmek istiyorsak kesimde önder tahlillere sahip en yeterli ortağı seçmek gerekiyor. Barco’nun projeksiyon pazarındaki küresel uzmanlığı ve kuvvetli eser portföyü, ortaklarımız ve müşterilerimiz için olağanüstü bir tahlil paketi sunmamıza imkan verecek’ dedi.

Barco Immersive Experience Kısmı Genel Müdür Yardımcısı Fazilet Soyal; ‘Barco, Deltoid ile paydaşlığın genişletilmesinden heyecan duyuyor. birlikte, denetim odaları bölümündeki iş birliğimizin muvaffakiyetinden yararlanabilir ve bunu büyümekte olan projeksiyon pazarına aktarabiliriz. Deltoid ile birlikte tamamlayacağımız projeler için sabırsızlanıyoruz’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı