Jesus’tan Fenerbahçe taraftarına Altay Bayındır daveti

Deniz

Member
Jorge Jesus, Ankaragücü galibiyetinin akabinde yaptığı açıklamada Altay Bayındır’a sahip çıktı ve taraftara davette bulundu.

Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus, 3-0 kazandıkları Ankaragücü maçı daha sonrası karşılaşmayı kıymetlendirdi.

Maçı pahalandıran Jesus, “Galibiyetler her vakit yeterlidir. 3-0 üzere net bir skor aldık. Birinci yarım saati bizim için zorlaştırdılar iki gol bulmamıza karşın. Her vakit galip gelmek bizim içim emel. Her hafta rakiplerimizden daha güzel oynamaya çalışıyoruz. 3 gol attık, daha fazla da atabilirdik. Bugün stada gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık yapmamız gereken ilerideki maçlarımıza odaklanmak. Ligde Başakşehir ile oynayıp sonrasındasında Rennes ile karşılaşacağız. Rennes kümemizdeki en kıymetli rakip bana nazaran” dedi.

“Haftada 2 maça alışkınım”

Jesus, “Hafta içi maçımızın olmaması bizim için dinlenme açısından güzel oldu. Başakşehir şiddetli bir maç olacak. daha sonrasında da Rennes ile karşılaşacağız. Kendimi yeterli hissediyorum. Haftada iki maç yapıyoruz ancak bu benim için olağan, ben buna alışkınım. Haftada tek maç yapsaydık bunu olağandışı karşılardım” diye konuştu.

Taraftara çağrı

Altay Bayındır’la ilgili taraftara davet yapan Jesus, şunları kaydetti.

“Başakşehir maçında taraftarlarımızı trübüne davet ediyorum ve Altay’a dayanak vermelerini istiyorum. Son oynadığımız maçta bu biçimde olmamıştı. Onlardan Altay’ı tribüne çağırıp dayanak olmalarını istiyorum.”