Kemer’in Bayanları “Üreten Hanımlar Kermesi” Düzenleniyor

Selinx1

New member
Kemer’de değişik alanlarda faaliyette bulunan bayan dernekleri bir ortaya gelerek “Üreten hanımlar kermesi” düzenliyor.
Kemer Belediyesinin ana sponsorluğunda yapılacak olan kermes öncesi Antalya Teşebbüsçü Bayanlar Gönül Nar Kooperatifi Lideri İpek Şevik, KEM/PATİ Kemer Hayvan Muhafaza Derneği Lideri Menekşe Gürçağlar, Kemer Sokak Hayvanlarını Muhafaza Derneği (KEMHAY) Lideri Mihrican Honamlı, Türk Bayanlar Birliği Kemer Şube Lideri Hacer Akdağ ve Toprak Ana Tarım Besin Turizm Eğitim Bayan Teşebbüsü Üretim ve İşletme Kooperatifi Kemer Şube Lideri Ayşegül Akbaba Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.
Atatürk Parkında yapılacak olan kermes öncesi Belediye Lideri Topaloğlu’nu ziyaret eden Antalya Teşebbüsçü Bayanlar Gönül Nar Kooperatifi Lideri İpek Şevik, yaptığı açıklamada, kermeste tüm bayanların bir ortaya geleceğini söylemiş oldu.
Kemer’deki bayan derneklerinin Kemer’de birinci sefer bir ortaya gelerek kermes düzenleyeceğine değinen Şevik, “Kermes, Kemer Belediyesinin dayanaklarıyla yapılacak. Konut hanımları düzenlenecek olan kermeste mesken ekonomilerine katkı sağlayabilecek. Her ay kermes yapacağız. Bu projenin ortasında olduğumuz için epey memnunuz.” dedi.
KEM/PATİ Kemer Hayvan Müdafaa Derneği Lideri Menekşe Gürçağlar ise yapılacak olan kermesin kendileri için hayli manalı olduğunu kaydetti.
Dernek olarak hayvanlara bir nebze de olsa yarar sağlamak için kermeste yer alacaklarını söz eden Gürçağlar, dayanaklarından dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür etti.
KEMHAY Dernek Lideri Mihrican Honamlı da bütün derneklerin bir ortaya geldiği bir kermes düzenleyeceklerine işaret ederek, “En büyük destekçimiz Kemer Belediyesi. Biz de KEMHAY olarak sokak hayvanlarına mama dayanağı sağlanması hedefiyle stant kuracağız. Belediyemize teşekkür ediyorum. Örnek bir proje olacağından eminim.” diye konuştu.
Türk Bayanlar Birliği Kemer Şube Lideri Hacer Akdağ ise yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:
“Başkanımız Necati Topaloğlu her vakit en büyük destekçimiz oldu. Kendisi her vakit ardımızda olduğunu söylemiş oldu. Kumluca’dan Konyaaltı’na kadar bütün konut hanımlarına ulaşarak kendi ürettikleri eserleri satışa çıkarmalarını ve konut ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Her ay düzenleyeceğimiz kermes için Liderimize teşekkür ediyorum. Bayanların gücünü burada daha fazla göstereceğimize inanıyorum.”
Toprak Ana Kemer Şube Lideri Ayşegül Akbaba da takviyelerinden dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini lisana getirdi.
“Üreten Hanımlar Kermesi”nin, 29-30 Ocak tarihleri içinde Atatürk Parkında yapılacağı açıklandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı