Kerem Aktürkoğlu: Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam

Deniz

Member
Galatasaray’ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettiği müsabakadan daha sonra Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Harika Lig’in 33. haftasında Yeni Malatyaspor’u 2-0 yenen Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu, maçın akabinde açıklamalarda bulundu. Oyundan alındığı sırada teknik yönetici Torrent ile kısa bir görüşmesi olan ve kenara gelirken sonlu olduğu görülen Kerem, yaşananları yayıncı kuruluşta şu sözlerle anlattı:

“Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam. Ben aslına bakarsanız geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam güzelleşmeden çıktım. Bu maç da tıpkı biçimde. Ağrılarım vardı. İğneyle oynuyordum. Hocaya 70 dakika oynayabilirim demiştim. Ayağımı sordu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim lakin hocamızla hiç bir sorunumuz yok. Alakamız yeterli. Orada dediğim üzere ayağımın durumunu sordu. Zira son şutu çekmemem gerekiyordu.

Bu sene beklediğimin üstünde sorumluluk aldığımı düşünüyorum. Bu beni memnun ediyor. Her maça bu sorumluluk ve özgüvenle çıkmak beni daha da motive ediyor.”