Makine bölümünü CNC (D)evrimine katılmaya davet ediyor

Selinx1

New member
MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda yer almaya hazırlanan Mitsubishi Electric, makine kesiminin geleceğine istikamet veren teknolojilerini tanıtacak

Geleceği referans alan teknolojilerin mimarı Mitsubishi Electric, makine kesiminin Avrasya’daki en büyük buluşmasına konut sahipliği yapan MAKTEK AVRASYA Fuarı’na katılıyor. 26 Eylül-1 Ekim tarihleri içinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda şirket, en yeni CNC teknolojileri M80V ve M800V serisini Türkiye’de birinci sefer dal profesyonelleri ile buluşturacak. Endüstriyel otomasyon mamüllerini de bu fuarda sergilemeye hazırlanan Mitsubishi Electric, iştirakçileri ve üreticileri “CNC (D)evrimine Katılın” mottosuyla 14. salonda yer alan 1410 numaralı standında ağırlayacak.

Teknoloji devi Mitsubishi Electric, makine dalının merakla beklediği MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda yer almaya hazırlanıyor. Endüstrinin kalbinin atacağı fuarda altı gün boyunca ziyaretçilerini 14. salonda yer alacak 1410 numaralı standında ağırlamaya hazırlanan şirket, hem yeni M80V ve M800V serisini birebir vakitte endüstriyel otomasyon mamüllerini sergileyecek. 26 Eylül-1 Ekim tarihleri içinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda inovasyonun merkezi olmayı amaçlayan Mitsubishi Electric, “CNC (D)evrimine Katılın” mottosuyla üreticiler ve iştirakçilerle bir ortaya gelecek.

Yeni M8V serisi CNC denetim ünitelerini Türkiye’de birinci kere bu fuarda tanıtacak

Ürünleriyle bilhassa metal sürece dalı başta olmak üzere dünya genelinde biroldukça alanda müşterilerine ve dala kıymet katacak tahliller sunan Mitsubishi Electric, en yeni CNC teknolojilerini bu fuarda iştirakçilerle buluşturacak. Şirket; hem de bundan evvelki seriye nazaran hayli daha pratik, süratli ve esnek bir tahlil paketi sunan M80V ve M800V serisini de Türkiye’de birinci sefer bu fuarda sergileyecek. WLAN ağlarına direkt bağlanabilme özelliğiyle M8V serisi CNC denetim üniteleri, akıllı ve dataya dayalı üretim için imkan sağlayan endüstriyel objelerin interneti (IIoT) ortamları için kilit aktifleştirme teknolojisine sahip. Kullanım kolaylığı da bu yeni CNC serisinin göze çarpan özelliklerinin başında geliyor. Etkileşimli panel orta yüzü, akıllı telefon kullanmaya emsal bir kullanıcı tecrübesi sunarak dört noktalı oldukçalu dokunma hareketlerini destekliyor. Sezgisel tasarımı, kullanıcıların temel sürece parametrelerini kolay kolay denetim etmelerini ve izlemelerini sağlıyor. Heyetim boyunca kullanıcılara rehberlik eden heyetim sihirbazı yardımıyla programlaması da çok kolaylaştırılan bu teknoloji ile G kodunda uzmanlığı olmayanlar için bile kullanım kolaylığı sunuluyor.

MAKTEK AVRASYA Fuarı’nda sergileyeceği çağdaş ihtiyaçları karşılayan yüksek kalite PLC, Servo, Inverter, HMI ve robot üzere endüstriyel otomasyon eserleriyle de tüm dünyadaki müşterilerine daha verimli, daha süratli, daha hassas ve daha esnek üretim yapma fırsatı sunan Mitsubishi Electric, Sanayi 4.0’a karşılık arayan şirketleri geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı