Manchester United’a transfer olan Casemiro, Real Madrid’e gözyaşlarıyla veda etti

Deniz

Member
Manchester United’a 70 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transfer olan Casemiro, Real Madrid’e gözyaşlarıyla veda etti.

Real Madrid’de uzun yıllar forma giydikten daha sonra İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’a 70 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Casemiro, Los Galacticos’a bugün gerçekleştirdiği toplantıyla veda etti.

Vedasında gözyaşlarına mani olamayan Brezilyalı futbolcu, bir gün buraya geri döneceğini söylemiş oldu.
Veda konuşmasında teknik yönetici Carlo Ancelotti‘nin de gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Casemiro “Real Madrid’de biroldukça şampiyonluk kazandım lakin en büyük şampiyonluğum her gün buraya idman yapmak için geldiğim vakittir. Real Madrid’den birinci teklifi aldığım vakti hatırlıyorum, fazlaca heyecanlıydım. Luka Modrić ve Toni Kroos onları unutamıyorum. birlikte hayli şey kazandık. Bir gün eminim bana verdikleri sevginin karşılığını vermek için buraya geri geleceğim. Burada öğrendiklerim gelecekte bana yardımcı olacak.” sözlerini kullandı.