Meta Hindistan’ın Direktörü ve Ortaklıklar Başkanı Manish Chopra istifa ettiğini açıkladı

uzman

Active member
Meta’nın Hindistan’daki direktörü ve ortaklıklar başkanı Manish Chopra, bir LinkedIn gönderisinde şirketten ayrıldığını duyurdu. Chopra, 2019 yılında Meta’ya katıldı ve burada Hindistan’da yönetici ve ortaklık başkanı olarak görev yaptı.

Direktör ve ortaklıklar başkanı Salı günü bir istifa beyanı yayınladı. Ayrıca önümüzdeki birkaç hafta içinde geçişi destekleyeceğini söyledi.

Chopra, LinkedIn’de şunları yazdı: “Facebook, Instagram ve WhatsApp’ta büyüme ve katılımı artırma çabalarımızı genişletme konusunda bana güvendiği için şirkete minnettarım. Ekibin ve benim ülke çapında müttefik bir yaratıcı ve şirket olmak için yaptığımız işten gurur duyuyorum. Her birinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum!”

Meta’nın yöneticisi ve Hindistan’daki ortaklıklar başkanı Manish Chopra, Ocak 2019’da şirkete katıldı.

Sosyal medya sayfasında şu paylaşımı yaptı: “Hindistan’da Meta Ortaklıklarının yönetiminde inanılmaz bir yolculukla geçen 4,5 yıl oldu! Meta’daki görevimden ayrılıyorum ve önümüzdeki birkaç hafta içinde geçiş sürecinde yardımcı olacağım.”

Teknoloji dünyasında ve şirket içinde devam eden işten çıkarmalara atıfta bulunarak şunları söyledi: “Son birkaç ay, birçok yönden herkes için zor bir dönem oldu. Bu ekibin birbirine çok fazla ilgi gösterdiğini ve özverili bir şekilde yardım ettiğini biliyorum.” Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınız pek çok anda, insanların “Korkmasaydınız ne yapardınız?” ”

Yeni girişimiyle ilgili olarak “Zamanla daha fazlasını paylaşacağım” dedi.

OnePlus kısa süre önce Hindistan’daki ilk tableti olan ve yalnızca Halo Green renk seçeneğiyle satılan OnePlus Pad’i piyasaya sürdü. Bu tablet ile OnePlus, Apple’ın iPad’inin hakim olduğu yeni bir bölgeye giriyor. Bunu ve daha fazlasını Gadgets 360 Podcast’i Orbital’de tartışıyoruz. Orbital, Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music’te ve podcast’lerinizi aldığınız her yerde mevcuttur.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için Etik Beyanımıza bakın.