Michy Batshuayi: Beşiktaş olarak amaçlarımız her vakit devasa yükseklikte zira çok yükseklerde uçan, üst düzeylerde olan bir kadroyuz

Deniz

Member
Beşiktaş’ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi, siyah-beyazlı kadroda şampiyonluk yaşamak istediğini söylemiş oldu. Batshuayi, “Beşiktaş olarak amaçlarımız her vakit devasa yükseklikte. Yüksek olması da hayli olağan. Zira devasa yüksekliktelerde uçan, üst düzeylerde olan bir takımız” dedi.

Beşiktaş Mecmuası’nın ekim sayısına açıklamalarda bulunan Batshuayi, şampiyonluğun fazlaca hoş bir his olduğunu belirterek, “Bir futbolcu olarak bu hissi tanım etmem mümkün değil. İngiltere’de şampiyonluğu yaşadım, Beşiktaş’ta da bu duyguyu tatmak istiyorum. Dönemi takip eden taraftarlarımız ile birlikte şampiyonluklar yaşamak en büyük hedeflerim içinde. Şampiyonlar Ligi’nde yapabileceğimizin en uygununu yapmak ve Üstün Lig’de şampiyonluğu kazanmak öncelikli beklentilerim. Beşiktaş olarak gayelerimiz her vakit devasa yükseklikte. Yüksek olması da fazlaca olağan. Zira çok yükseklerde uçan, üst düzeylerde olan bir kadroyuz.” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Borussia Dortmund ve Ajax maçlarını pahalandıran golcü futbolcu, “İç alandaki birinci Dortmund maçımız, taraftarlarımız ile bir arada konutumuzda oynadığımız harikulade ve büyük bir müsabakaydı. Lakin deplasmanda oynadığımız Ajax maçı için birebir cümleleri söyleyemeyeceğim. Zira epeyce fazla eksik futbolcumuz vardı. Bizi olumsuz manada etkiledi. bir daha de umudumuzu kaybetmedik. Elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalıştık. Amaçlarımızdan şaşmadık. Sağlam adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş için her vakit her şey hayli hoş olacaktır.” tabirlerini kullandı.

“Taraftarlarımız nitekim hayli coşkulu ve çılgın”

Siyah-beyazlı taraftarların epey coşkulu olduğunu aktaran, Batshuayi şunları kaydetti:

“Taraftarlarımız hakikaten çok coşkulu ve çılgın. Çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Maçlarda dayanaklarını asla esirgemiyorlar. Her vakit yanımızdalar. Güzel günde, makus günde daima bir arada olduğumuzu bana hissettiriyorlar. Ben de bu sevginin karşılığında onlara en düzgününü vermek için uğraş ediyorum. Çok mücadeleci bir futbolcuyum. Atmak istediğim her golü, topluluğumuz için atacağım. Taraftarlarımız düzgün ki var. Onları epeyce seviyorum. bu biçimde bir sevgi dünyanın öbür hiç bir yerinde yok. Her yerde karşılaşamayacağınız bir sevgi bu. her insanın sevgisini hissetmek benim için fazlaca kıymetli. Sevenleri hayranlıkla izliyorum. Vodafone Park’ın atmosferi her yerde bulabileceğiniz bir atmosfer değil. Kadrodaki sıcaklığı geldiğim an hissettim. Bu kadroya da topluluğa da yansıyor. Çok eksik futbolcumuz var. bir müddetdir ortamızda yoklar. Onların olmaması beni üzüyor ancak saha içi ve dışı arkadaşlığımız fazlaca düzgün.”

Batshuayi ayrıyeten, Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin kendisi için dünyanın en yeterlisi olduğunu, oyununu ve karakterini sevdiğini kelamlarına ekledi.