Miguel Crespo: Galatasaray’a gol attım, gerçek Fenerbahçeli oldum

Deniz

Member
Fenerbahçe’ye Galatasaray deplasmanında galibiyeti getiren golü atan Miguel Crespo, galibiyet için memnun olduğunu tabir ederken, “Artık gerçek Fenerbahçeli oldum” dedi.

Galatasaray deplasmanında 90+4. dakikada attığı golle galibiyeti getiren ve sarı-lacivertlileri ezeli rakibi karşısında zafere ulaştıran Miguel Crespo, bugün yapılan idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok güç bir maç olduğunu tabir eden Crespo, “Büyük bir dünya derbisi. Büyük bir derbi. Çok uygun hazırlanmıştık. Üç puan aldığımız için memnunuz. Kulüpteki herkes epeyce keyifli. Bu derbide gol atmanın ehemmiyetini maçtan evvel de biliyordum. Luiz Gustavo bana bu maçın ve gol atmanın kıymetini bana anlatmıştı. Golden daha fazlaca galip geldiğimiz için epey mutluyum” tabirlerini kullandı.

Dünyaca ünlü yıldız golcü Hernan Crespo’nun maçın akabinde toplumsal medyada kendisini “Aferin kardeşim” diyerek tebrik etmesiyle ilgili de konuşan Miguel Crespo, “Kendisi fazlaca büyük bir futbolcu. Efsane bir futbolcudan bu biçimde büyük bir övgü almak benim için epey kıymetli. Kendisinin bu bildirisi atması da bu maçın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor” açıklamasını yaptı.

“Artık gerçek Fenerbahçeli oldum”

Maçın akabinde taraftarların sevgisini gördüğünü söyleyen Miguel Crespo, “Tesislerde hayli büyük kalabalık vardı. Ne kadar büyük bir kalabalık olduğunu gösteriyor. Bu yolda onların dayanağı bizim için fazlaca önemli” dedi.

Son olarak Galatasaray’a gol atarak gerçek Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Crespo, “Maçtan evvel Mesut, gerçek Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmak gerektiğini söylemişti. Bunu gerçekleştirdiğim için epeyce memnun oldum. Gerçek bir Fenerbahçeli oldum. Fenerbahçe’yi kalpten epey seviyorum. Talih geldiğinde elimden geleninin en uygununu yapmak istiyorum” diyerek kelamlarını tamamladı.