Muslera ile bir ortaya gelen 7 yaşındaki başarılı kalecinin hayali gerçek oldu

Deniz

Member
Sakaryaspor’un altyapısında file bekçiliği yapan ve örnek aldığı Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera ile tanışmak isteyen 7 yaşındaki Ensar Eser Çakmakçı’nın hayali gerçek oldu. Muslera ile bir ortaya gelen ve yaşadığı memnunluk gözlerinden okunan minik kaleci Çakmakçı, “En büyük hayalim Muslera ile tanışmaktı, formamı imzalattım. Onunla birlikte fotoğraflar çekildim ve sarıldım” dedi.

Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera’yı gorerek futbola merak saran 7 yaşındaki Sakaryalı küçük kaleci Ensar Çakmakçı, ailesinin de takviyeleriyle futbola başladı. Pandemi devrinde konutunda çalışan minik kaleci, gösterdiği performans ile kısa müddet içerisinde Sakaryaspor’un altyapısında file bekçiliği yapmaya başladı. Yaşından büyük performansı ile kendine hayran bırakan minik eldiven, örnek olarak gördüğü Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera ile tanışmanın hayalini kuruyordu. Muslera ile tanışmak isteyen 7 yaşındaki Çakmakçı’nın hayali gerçek oldu.

Minik eldivenle görüşmek isteyen Muslera, tercümanı Mert Çetin aracılığıyla Çakmakçı ailesine ulaştı. İstanbul’da Muslera ile bir ortaya gelen minik eldiven, evvel kendisine sarıldı çabucak sonrasındasında ise formasını imzalattı. Muslera ile tanışan minik kaleci Çakmakçı, yaşadığı memnunluğu anlattı. Çakmakçı, Muslera’nın toplumsal medya hesabından kendisini takip ettiğini, çalışmalarını izlediğini ve bundan dolayı motivasyonunun arttığını da lisana getirdi.

En büyük hayalimi gerçekleştirdim

Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera ile bir ortaya gelen Sakaryalı minik kaleci Ensar Eser Çakmakçı, “Muslera’nın tercümanı olan Mert abi, babam ile bağlantıya geçti. daha sonrasında Muslera beni İstanbul’a çağırdı ve ben de onun yanına gittim. Orada bana sarıldı, ben ona ikram verdim. Muslera ile ilgili olan hayalimi gerçekleştirdiğim için fazlaca sevindim. En büyük hayalim Muslera ile tanışmaktı, onunla birlikte fotoğraflar çekildim, sarıldım ve formamı imzalattım. Çok keyifli oldum kendisine teşekkür ederim” dedi.

Maç eldivenlerini imzalayarak gönderecek

Formasını imzalayan Muslera’nın, maç eldivenlerini de imzalı biçimde kendisine yollayacağını aktaran Çakmakçı, “Muslera bana; inşallah büyüyünce âlâ bir kaleci olursun dedi. Formamı imzaladı, bana sarıldı. Benim gazetedeki haberlerimi gösterdim. Ayrıyeten maç eldivenlerini imzalayıp bana göndereceğini de söylemiş oldu. Muslera benim instagram hesabımı takip etti. Artık idmanlarıma daha da dikkat edeceğim zira Muslera beni takip etmeye başladı. Muslera üzere bir kaleci benim çalışmalarımı izledi, beni tebrik etti. Bundan dolayı motivasyonum arttı ve epey onurlandım. Muslera’nın tercümanı Mert ağabeyime takviyeleri için fazlaca teşekkür ediyor ve buradan yinedan onun doğum gününü kutluyorum” diye konuştu.