Obinna Nwobodo, Göztepe’ye veda etti

Deniz

Member
Spor Toto Üstün Lig gruplarından Göztepe’nin Nijeryalı oyuncusu Obinna Nwobodo, mesleğine ABD’de devam edecek.

Obinna, yaptığı yazılı açıklamada, bu dönem birfazlaca kulüpten transfer teklifi aldığını belirtti.

Lakin kulüp lideri Mehmet Sepil’in Göztepe’de kalması gerektiğini dediğini aktaran Obinna, şunları kaydetti:

“Benim hislerim ve isteğim tıpkı taraftaydı ve Göztepe formasıyla elimden geldiğinin en düzgününü yaparak uğraşımı sürdürdüm. Devre içinde ABD’den gelen teklif benim mesleğim açısından hakikaten kıymetliydi. Mevcut durum düşünüldüğünde bu teklife bugün prestijiyle olumlu dönüş yapmak istediğimi idareye ilettim. Mesleğim ismine öncelikli olarak Göztepe kulübüne ve taraftarına minnet borçluyum. İzmir ve Göztepe’de epeyce hoş anılar biriktirdim. Taraftarımız bana her vakit inandı ve güvendi. Göztepe’nin bende yeri her vakit farklı olacak. Bu büyük toplulukta umarım ben de hoş izler bırakmışımdır. Beni destekleyen, her vakit yanımda olan Göztepe ailesine sonsuz teşekkür ederim.”