Özhaseki: Kayserispor, hepimizin sevdası

uzman

Active member
Özhaseki: Kayserispor, hepimizin sevdası
Kayserispor hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Kayserispor hepimizin sevdası. Biraz netameli, zor günler geçirdi. Tartışmaları herkes biliyor yeniden açacak değilim. Sağ olsun Berna Başkan ile birlikte yeni bir ivme yakaladık. O zor dönemde geldi sahiplendi. Çok büyük maddi katkılar sundu; maddi, manevi bir yükün de altına girdi. En son Sayın Cumhurbaşkanımızla Berna Başkanı tanıştırdım. Kayseri’de bulabildiğimiz tek babayiğit Berna Başkan dedim. Sağ olsun Kayserispor’a sahip çıktı. Büyük de paralar harcıyor. Başarılı olmak istiyor haliyle her Başkan gibi. Fakat Bayram Hoca ile tutmadı. Aslında büyük bir şanstı Bayram hoca için ama olmadı. Niye olmadığı hususunu şu an tartışmak doğru değil. Ahlaklı, düzgün, iyi bir arkadaş ama olmadı. Haliyle Kayserispor’u daha iyi bilen ve bu oyuncuları daha iyi oynatabilecek bir arkadaşa ihtiyaç vardı. Onların dilinden en iyi Samet anlar diye düşündük. Kendisi Kayseri’yi biliyor sağ olsun ikiletmedi geldi. Para hususunda da son derece bonkör. Hiç konuşmaz kolay kolay. Yanındaki ekip de gayretli bir ekip. İnşallah başarılı olacaktır. Öyle ümit ediyorum ben. Bundan sonra Kayserispor’un galibiyetleriyle hep birlikte övüneceğiz inşallah.” dedi.

ALINTIDIR