OKX, düzenlediği trade müsabakasıyla kripto para yatırımlarında stratejinin ehemmiyetine dikkat çekti

Selinx1

New member
Türkiye’deki kripto para yatırımcılarıyla etkileşim kurmaya devam eden küresel kripto para borsası OKX, kriptoseverler için kripto trade yarışı düzenledi. Altcointürk mesken sahipliğinde gerçekleştirilen ödüllü müsabakanın iştirakçileri mentörler eşliğinde kripto trading’i yaptı. Genç kriptoseverlerin ilgi gösterdiği aktiflikte kripto alım satım süreçlerinde şuurlu süreç yapmanın ve trade stratejisi oluşturmanın değeri vurgulandı.

Dünyanın en hacimli kripto para borsalarından OKX, şuurlu yatırım yapma fikrini vurgulamak için yeni bir adım atarak kripto trade müsabakası düzenledi. OKX Türkiye ve Altcointürk iş birliğiyle Altcointürk Base’de gerçekleştirilen müsabakada tüm iştirakçilere mentör takviyesi sağlandı. Mentörler eşliğinde canlı olarak kripto alım satım süreçleri yapan yarışmacılara çeşitli mükafatlar verilirken, kripto trade süreçlerindeki işlem stratejilerinin ehemmiyeti vurgulandı. Borsa, düzenlediği etkinliklerle kripto ekosisteminin gelişmenine yönelik faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Altcointürk mesken sahipliğinde düzenlenen trade müsabakasında dörder şahıstan oluşan iki küme stratejik bir çaba içine girdi. Aktiflik boyunca her bir küme alanında uzman mentörler tarafınca yönlendirilirken canlı indikatörler takip edildi ve teknik tahliller yapıldı. Dört saat sonunda iştirakçilere verilen sermayeyi en epeyce artıran kişinin bulunduğu kadro müsabakayı kazandı. Tüm yarışmacılara 100 dolar kıymetinde OKB Coin verilirken yarışın birincisi 500 dolar pahasındaki OKB Coin’in sahibi oldu. Mentörler tarafınca kripto trade süreçlerindeki stratejilerin ve rasyonel hareket etmenin kıymetinin vurgulandığı aktiflik biroldukca kişi tarafınca da canlı olarak takip edildi.

OKX ve Altcointürk iş birliğinde düzenlenen yarış birfazlaca kriptoseveri bir ortayı getirdi. Yarışmacılara kripto alım satım süreçlerine dair teknik bilgilerin ve süreç stratejilerinin aktarıldığı aktiflikte stratejik bir uğraş verildi. Dört saat süren heyecan dolu müsabakanın akabinde iştirakçilere hakikat trade’in nasıl yapıldığı noktasında kıymetli ayrıntılar aktarıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı