PETDER’in yeni genel sekreteri Köksal Onur İnci oldu

Selinx1

New member
PETDER bünyesinde son sekiz yıldır “Genel Sekreterlik” bakılırsavini yürüten Niyazi İlter emekliye ayrılarak, nazaranvini 15 Haziran 2021 itibariyle Köksal Onur İnci’ye devretti.

1996 yılında, petrol mamüllerinin (akaryakıt, yağlama yağları, LPG) üretimden tüketime kadar olan faaliyetler zinciri üzerinde çalışmalar yapmak maksadı ile ülkenin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketleri tarafınca kurulan PETDER (Petrol Sanayi Derneği) Genel Sekreterliğine, Niyazi İlter’in emekliye ayrılmasıyla Köksal Onur İnci atandı.

PETDER İdare Konseyi Lideri Yüksel Yılmaz, vazife teslimi hakkında şu tabirleri kullandı: “PETDER, 15 üyesi ve 85’ten çok pazar hissesi temsil gücüyle, ülkenin her köşesindeki yaklaşık 25 milyon araca daha âlâ akaryakıt, hizmet ve eser sağlamak ve yaklaşık 85 milyon Türk vatandaşının ekonomik ve toplumsal refahını daha da yükseltmek için paydaşlarıyla birlikte çalışmalarına 25 yıldır ağır bir biçimde devam etmektedir.

Sayın Niyazi İlter’in sekiz yıllık PETDER Genel Sekreterliği müddetince, bölümümüz hem biroldukça zorlukla karşılaştı, tıpkı vakitte biroldukca muvaffakiyete imza attı. İdare Heyetimiz ismine, Sayın İlter’e bu süreçte verdiği tüm emekler için teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki devirde, PETDER Genel Sekreterliğini Sayın Köksal Onur İnci üstlenecektir. İdare Şuramız, Sayın İnci’nin getireceği yeni ve kuvvetli güç, komitelerimiz, tecrübeli ve ehil Dernek çalışanlarımızla bir arada, PETDER olarak kuvvetli, sağlam, faal, saygın ve öncü bir dernek olarak bölümümüzün gelişmesi ismine faaliyetlerimizi geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın İnci’yi üstlendiği bu değerli vazife için tebrik ediyor, kendisine muvaffakiyetler diliyorum”.

Köksal Onur İnci Hakkında

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sanayi Mühendisliği kısmı mezunu olup, Hacettepe Üniversitesi’nde Sayısal Finansman üzerine yüksek lisans yapmıştır. Güç Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bünyesinde Güç Uzmanı ve Şura üyesi danışmanı olarak toplamda 12,5 yıl mühletince vazife yapmış ve bunun akabinde yaklaşık 2 yıl boyunca Akkuyu Nükleer A.Ş. bünyesinde Kamu Kurumları ile Münasebetler Yöneticisi nazaranvini yürütmüştür. Âlâ seviyede İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı