Rıdvan Dilmen’den taban fiyat reaksiyonlarına cevap: Ne kadar aldıklarını bilecek kadar ulusal bir kişiyim!

Deniz

Member
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Ben hiç bir parayı küçümsemem; bugün minimum fiyatla çalışan milyonlarca insan var, 8 bin liraya çalışan beşerler var” tabirlerine ait olarak açıklama yaptı.

Hollanda – Türkiye maçının akabinde TRT’de açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in “asgari ücret” ile ilgili kelamları toplumsal medyada gündem oldu. Rıdvan Dilmen, “Ben hiç bir parayı küçümsemem. Bugün taban fiyatlı çalışan milyonlarca insan var… 8 bin liraya çalışan beşerler var” tabirlerini kullandı. Dilmen’in bu kelamları, “Asgari fiyatı 8 bin lira olarak mı biliyor?” tartışma yarattı.

Dilmen’den açıklama

Bu yorumun akabinde Rıdvan Dilmen’den toplumsal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama geldi.

Dilmen’in açıklamaları şu biçimde:

“Benim dün akşam ulusal maç sonunda yaptığım yorumun saçma sapan yere çekildiğini şaşkınlıkla okudum! Ülkemizde milyonlarca taban fiyatla çalışan vatandaşlarımız var (tabii ki bekar, evli, çocuklu farklı olmak üzere).

Ne kadar aldıklarını bilecek kadar insanımıza hürmet gösterebilecek kadar ulusal bir kişiyim! 8 bin lira konusu alt yapılarda çalışan teknik adamlar için kullandığım cümleydi!! Ne dediğimi çok âlâ bildikleri biçimde manipüle edildiği için açıklama yapma ihtiyacı duydum!!

Şenol Güneş dahil hayatımda kimsenin kazandığı para benim gündemimde olmadı! Olmaz da! Allah herkese evvel sıhhat, daha sonra istediği kadar para versin, helalse! Ki! Şenol hocanın kazandığı anasının ak sütü üzere helal olsun.

Rabbim de inşallah minimum fiyatın 8 bin lira olduğu günleri görmek nasip etsin. Herkese sevgi, hürmetlerimle…”

TIKLAYIN – Rıdvan Dilmen: Ben hiç bir parayı küçümsemem; bugün taban fiyatla çalışan milyonlarca insan var, 8 bin liraya çalışan beşerler var