Rizesporlu Boyd, Galatasaray maçı öncesi konuştu: Güç pozisyonda bulunan iki kadronun çabası olacak

Deniz

Member
Spor Toto Harika Lig’de 27 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’un ABD’li oyuncusu Tyler Boyd, “Zor pozisyonda bulunan iki ekibin uğraşı olacak ve ben grubumuza güveniyorum.” dedi.

Boyd, egzersiz öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, devre ortası epey âlâ transferler yapıldığını ve düzgün bir ekip olduklarını belirtti.

Yeni bir başlangıç yapmak istediklerini tabir eden Boyd, “Taze bir güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda da bu güç skorlara yansıyacak ve bulunduğumuz durumdan süratlice uzaklaşacağız.” diye konuştu.

Galatasaray ile güç bir maça çıkacaklarına değinen Boyd, “Ligin birinci yarısında oynadığımız maç hakikaten epeyce çetin bir gayret olmuştu. Biz yenebilirdik ancak Galatasaray yendi. Şu anda onlarında bulunduğu pozisyon sıkıntı bir durum. Bizim bulunduğumuz pozisyonda sıkıntı bir durum. Güç pozisyonda bulunan iki grubun gayreti olacak ve ben grubumuza güveniyorum. Güzel bir skorla ayrılabiliriz.” değerlendirmesinde bulundu.

Bülent Korkmaz ile birinci antrenmanlarına çıktıklarının altını çizen Boyd, “Ben olumlu bir güç getirdiğini görüyorum. Umarım bu güç ileride de devam eder ve bulunduğumuz pozisyondan süratlice uzaklaşırız. Şunu belirteyim, her vakit hazırım. Ekstra çalışmalar yaparım her vakit. Ben bir bakılırsav verildiğinde her vakit hazır olmaya çalışan oyuncuyum. Şu anda da öyleyim. Ne vakit ki bana vazife gelir elimden gelenin en güzelini yaparım.” sözlerini kullandı.

Galatasaray maçı hazırlıkları

Yeşil-mavili futbolcular, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik yönetici Bülent Korkmaz idaresinde çalıştı.

Umar Aminu ve Tarık Çetin ekipten farklı çalışırken öteki oyuncular ise ısınma hareketlerinin akabinde kısa pas çalışması yaptı.

Birinci 20 dakikanın akabinde basına kapalı devam eden çalışma taktik yüklü devam etti.

Rize grubu, yarın hazırlıklarına devam edecek.