Ryan Babel, PSV eşleşmesini kıymetlendirdi: Öncelikle bir grup inşa etmemiz gerekiyor

Deniz

Member
Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri PSV Eindhoven’ın uygun bir kadro olduğunu söyleyerek, “Her vakit kupa almak için uğraş eden bir kadro. Şiddetli bir maç olacağını düşünüyorum. Geçen seneye nazaran değişiklikler oldu. Menajerlerini değiştirdiler. Kendisi Hollandalı değil. Farklı bir mantalitede olacaklar. Genç oyuncuları epeyce fazla” dedi.

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, kulüp televizyonuna UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’ı kıymetlendirdi. birinci vakit içinderda yeni dönem hazırlıklarıyla ilgili konuşan Babel, “Yeni bir hocamız olacak yahut mevcut hocamızla birlikte devam edeceğiz. Lakin öncelikli olarak bizim grup inşa etmemiz gerekiyor. Bunu ortasında birkaç haftamız var. Önümüzdeki haftalarda kıymetli bir maçımızın olduğunu unutmamız gerekiyor. Buna hazırlık yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“Zorlu bir maç olacağını düşünüyorum”

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri PSV Eindhoven hakkında da konuşan Hollandalı futbolcu, “PSV âlâ bir grup. Her vakit kupa almak için çaba eden bir ekip. Geçen sene alamadılar. Fakat bunun için epey istekleri var. ötürüsıyla şiddetli bir maç olacağını düşünüyorum. Açıkçası fazlaca fazla şey söyleyebiliriz. Geçen seneye nazaran değişiklikler oldu. Menajerlerini değiştirdiler. Kendisi Hollandalı değil. Farklı bir mentalitede olacaklar. Genç oyuncuları hayli fazla. Onlar da oynamak isteyeceklerdir. Düzgün bir kadro olduğunu söyleyebiliriz. Bizim de buna karşılık güzel hazırlanmamız gerekiyor” formunda konuştu.

Ajax ve Liverpool’da oynarken PSV Eindhoven karşı oynadığının sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, “Açıkçası bunlar yeterli anılar. Uzun vakit evvel yaşanmış. Artık farklı bir zamandayız. Şu ana bakmamız gerekiyor. Hazırlanmak için önümüzdeki birkaç hafta var. Hazırlanıp sonrasındasında ne yapacağımızı gorelim” dedi.

Türk Ulusal Takımı’na Avrupa Futbol Şampiyonası’nda muvaffakiyetler dileyen Ryan Babel, “Orada oynayan Galatasaray’dan grup arkadaşlarım var. Bence onların da alana çıkıp, kendilerini göstermeleri gerekiyor. Onlara boş talih diliyorum” diyerek kelamlarını tamamladı.

TIKLAYIN – Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Tipi’nde PSV Eindhoven ile eşleşti