Saygılı, MÜSİAD’ın 32’nci Yaşını Kutladı

Selinx1

New member
MÜSİAD, Dünyaya Örnek Oldu

MÜSİAD İzmir Lideri Bilal Saygılı, MÜSİAD’ın 32’nci kuruluş yıl dönümüne ait kutlama bildirisi yayınladı.

Müstakil Endüstrici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Lideri Bilal Saygılı, yayınladığı kutlama bildirisinde şunları söylemiş oldu:

“9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da 12 hoş insan tarafınca kurulan MÜSİAD’ımızın kuruluşunun 32. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu manalı günümüzün ülkemize, milletimize ve MÜSİAD ailemize iyi olmasını diliyorum.

MÜSİAD, kurulduğu günden beri yılmadan ve yorulmadan, manilere aldırmadan Türkiye’nin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşmasında fazlaca kıymetli katkılarda bulundu. Bu ülkeden kazandığını bir daha bu ülke için harcayan, sağlam ve dürüstlüğü şiar edinen, yardımsever ve paylaşımcılığı rahmeti nazarann bir anlayışla yalnızca ülkemize değil dünyaya faziletli Müslüman iş insanı modeli ve ahilik anlayışıyla örneklik kazandırdı. MÜSİAD, bugün hamdolsun, 12 binin üstündeki üyesi, 60 bine yakın firması ve 2 milyon insanımıza istihdam sağlayan yapısıyla Türkiye ihracatının 20’sine imza atan bir güce yükseldi. Bugün, yurt ortasında 84, yurt haricinde ise 81, toplamda 164 şubeyle ülkemizde ve tüm dünyada, faal ve yaygın büyük bir sermaye platformuna dönüştü.

MÜSİAD’ımızın 32. Kuruluş Yılı Programı vesilesi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Türkiye’nin Gücü Ödül Töreni”nde ülkemizin güçlenmesi ve büyümesi ismine çalışan MÜSİAD’ımızı ve ödül alan fazlaca kıymetli isimleri tebrik ediyorum.

Bu şiddetli seyahatte içtenlikle, diğerkâmlıkla uğraş harcayan, dertlenerek gönül veren MÜSİAD Genel Liderim Mahmut Asmalı nezdinde geçmiş periyot Genel Liderlerimize, MÜSİAD’ın bedelli üyelerine hürmet, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Ahirete irtihal eden geçmiş devir liderlerimize ve üyelerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet niyaz ediyorum. Mevlam, bu kutlu istikamette bizi yolumuzdan ayırmasın. Dostluğumuzu, kardeşliğimizi güçlendirsin.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı