Schneider Electric, İnançlı Güç Departmanı Milletlerarası Bölgesi için IT Kanalı ve Ortakları Lider Yardımcısı olarak Michel Arres’i tayin etti

Selinx1

New member
Güç idaresi ve otomasyonun dijital dönüşümünde başkan olan Schneider Electric, İnançlı Güç Departmanı kapsamında Milletlerarası IT Kanalı ve Ortakları Lider Yardımcısı konumuna Michel Arres’i getirdi. Memleketler arası bölge Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika, BDT, Hindistan, Doğu Asya, Japonya ve Pasifik dahil olmak üzere yedi bölgeyi kapsıyor. Arres, kanal alanında 28 yılın üzerinde bir tecrübeye sahip ve dağıtım, iş ortakları, pazarlama ve stratejiden oluşan kanal grubuna vizyon ve istikamet veren liderlik durumlarında yer aldı.

Schneider Electric İnançlı Güç Departmanı Kıdemli Lider Yardımcısı Natalya Makarochkina, “Şirketimizde neredeyse otuz yıldır muvaffakiyetle çalışan Michel artık İnançlı Güç Departmanına yabancı değil. Bu yeni seyahate çıkmaya hazır ve hünerlerini Avrupa’daki İnançlı Güç Departmanı için DACH bölgesine muvaffakiyetle liderlik ederek gösterdi. Sanayiler içinde yenilikçi ve dönüşümsel tahliller sunma alanında kendisiyle birlikte çalışmayı muhakkak dört gözle bekliyorum. Şirketin kanal ve büyüme stratejilerini şekillendirme konusunda epeyce kıymetli bir rol oynayacağına inancım tam,” formunda konuştu.

Schneider Electric bünyesinde DACH Bölgesi İnançlı Güç Departmanı eski Lider Yardımcısı nazaranvini yapan Michel Arres, artık memleketler arası pazarlarda stratejik bağlar kurarken ve müşteri memnuniyetini yükseltirken iş verimliliğine ve büyümesine taraf vermekten sorumlu.

Arres, “Bu rolü üstlenmek sahiden bir onur ve dijital dönüşümlere taraf vermek üzere grubumuz, iş ortaklarımız ve müşterilerimizle bir arada çalışmak için epey heyecanlıyım. Şirketimiz daha da ileri giderkilk evvel iş ortağı yaklaşımının yanı sıra, işbirliği ve yenilikçiliğe odaklanarak milletlerarası pazarlarımızda olağanüstü çalışmalara imza atmaya devam etmeyi umuyorum. Satıcıdan bağımsız ve data odaklı dijital tahliller yardımıyla, iş ortaklarının müşterilerine bedel katarken bununla birlikte karlılığı artırabileceğine ve yeni ve büyüyen pazarlara sunulacak tekliflerde daha fazla takviyeyle donatılmış olabileceklerine şiddetle inanıyorum,” halinde konuştu.

Arres konuşmasını, “Gezegenimiz için sürdürülebilir bir geleceğe yanlışsız ilerlemeye ve hayatın büsbütün elektrikli ve büsbütün dijital bir dünyada devam etmesini sağlamaya da devam edeceğiz. Benim amacım, şirket için karlı bir büyüme geliri sağlayacak kuvvetli paydaşlıklar aracılığıyla güç idaresinde dijitalleşmenin gücüne taraf vermek,” kelamlarıyla noktaladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı