Simeone, maç sonunda Klopp’un elini sıkmadan soyunma odasına koştu

Deniz

Member
Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’un deplasmanda Atletico Madrid’i 3-2 mağlup ettiği maçın akabinde hayli değişik bir manzara yaşandı. Madrid temsilcisinde teknik yönetici Diego Simeone son düdükle birlikte Liverpool teknik yöneticisi Klopp‘un elini sıkmadan soyunma odasına hakikat koşmaya başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Kümesi 3. hafta maçında Liverpool, deplasmanda Atletico Madrid’i 3-2 mağlup etmeyi başardı. Son periyodun formda yıldızı Mohamed Salah’ın, rakip fileleri iki sefer havalandırdığı maçta mesken sahibi takımda de Antoine Griezmann iki gol kaydetti lakin 52. dakikada direkt kırmızı kat bakılırsarek grubunu 10 kişi bıraktı.

çok gergin geçen maçın akabinde alandan yenilgiyle ayrılan Atletico Madrid’de teknik yönetici Diego Simeone farklı bir harekete imza attı. 90 dakika boyunca kenarda maçı büyük bir heyecanla takip eden ve bir orta tribünleri oyuna dahil etmek için onlara dönerek coşturan deneyimli teknik adam son düdükle birlikte soyunma odasına hakikat koşmaya başladı.

Kameraların kendisine döndüğü anda koşmaya başlayan Simeona şaşkın bakışların içinde içeriye girdi ve meslektaşı Jürgen Klopp’un elini sıkmadı. Yaşanan bu enteresan anların akabinde Jürgen Klopp, BT Sport’a yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Bundan hoşlanmıyoruz ancak evet, durum açık. Elini sıkmak istiyorum. Yansısı muhakkak benimki kadar itidalli değildi. tekrarki sefere birbirimizi gördüğümüzde muhakkak el sıkışacağız. Değerli değil. Muhakkak ki kızgındı, bana değil, oyuna. Öbür bir şey yok.”

Simeone ise olayı, ekseriyetle maçlardan daha sonra el sıkışmadığı için yalnızca bir yanlış anlaşılma olarak deklare etti. Arjantinli teknik adam şu tabirleri kullandı:

“Maçtan daha sonra asla tokalaşmam zira sevmiyorum. Ne kazanan ne de kaybeden için sağlıklı değil. Ben bu biçimde görüyorum. Fakat artık onu gördüğümde problemsiz bir biçimde elini sıkacağım.”