SmartMessage, Mühendislik ve Satış Takımlarını Büyütecek

Selinx1

New member
Şirketlerin gaye kitleleriyle olan bağlantılarında yüksek verimlilik sağlayan, epey kanallı pazarlama ve müşteri tecrübesi platformu sunan SmartMessage, geçtiğimiz yıl istihdam oranını 40 artırarak 120 kişilik uzman takımına ulaştı. Bu yıl da yeni yeteneklerle bilhassa satış ve mühendislik takımlarını büyütmeyi hedeflediklerini belirten SmartMessage CEO’su Oğuz Küçükbarak, eğitim ve şahsi gelişim platformları SmartMessage Academy ile çalışanların yetkinliklerini geliştirmeye ve desteklemeye devam edeceklerini deklare etti.

Finans, bankacılık ve sigortacılık bölümleri başta olmak üzere dünya çapında önder firmalara epey kanallı irtibat platformu sunan SmartMessage, geçtiğimiz yıl takımını genişleterek istihdam gücünü artırdı. SmartMessage’ın çalışan sayısının 2021 yılında bilhassa teknoloji grubu ve yurt dışı satış grubu olmak üzere 40 büyüdüğünü belirten Küçükbarak, “Dünyanın farklı coğrafyalarında da nazaranv alan 120 uzmanın oluşturduğu büyük bir aileyiz ve grubumuzun büyük çoğunluğu Y neslinden. Geçtiğimiz yıl satış, tahlil, eser, mühendislik, insan kaynakları, eser stratejisi ve pazarlama alanları dahil şimdi her departmanda sayımızı planlı bir biçimde arttırdık. Bu yıl da yüklü olarak yurt dışı satış ve mühendislik takımlarımızda bir büyüme hedefliyoruz” dedi.

SmartMessage Academy ile çalışanların gelişimi desteklenecek

Küçükbarak, Türkiye’nin ve dünyanın en bilinen, başarılı, özgün insan kaynakları uygulamalarıyla stratejik iş ortağı olmayı başaran grubu olmayı hedeflediklerini belirterek, “İnsan kaynakları uygulamalarımızı geliştirerek çalışılmak için en hayli tercih edilen şirketlerinin içinde yer almayı dilek ediyoruz. Bu kapsamda SmartMessage Academy ile kendi eğitim içeriklerimizi oluşturmayı amaçlıyoruz. Yeni devirde yöneticilerin çalışanlara ferdi olarak kuvvetli oldukları ve gelişim alanlarına nazaran yetkinlik bazında eğitimler atayabilecekleri, geri bildirim toplantılarıyla bir ortaya gelebilecekleri bir öğrenme seyahati tasarlayacağız. Çevrimiçi değerlendirmeler ve kıymetlendirme merkezi uygulamalarıyla da tüm çalışanlarımızın kuvvetli yanlarını ve gelişim alanlarını belirleyerek eğitim gereksinimleri belirlemeyi ve tüm eğitim stratejimizi bu kıymetlendirme neticelerina bakılırsa sürdürmeyi planlıyoruz. Bilhassa mesleksel ve şahsi gelişime değer veren genç yetenekleri şirketimiz bünyesinde görmek ve onlara mesleklerinde güç katmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı