Split -Fiction -Teloper Hazelight Studios'un geliştiricisi zaten bir sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladı, diyor yönetmen

uzman

Active member
Split -Fiction geliştiricileri Hazelight Studios'un geliştiricisi zaten bir sonraki projesi üzerinde çalışmaya başladı. En son kooperatif macerasının yayınlanmasından sadece iki hafta sonra, Stockholm merkezli stüdyo, bir sonraki oyununun çok erken gelişim aşamalarında olduğunu doğruladı. Split kurgunun başlamasından sonra yakın zamanda yapılan bir röportajda, Hazelancs direktörü Josef Fares, stüdyonun bir sonraki unvanı hakkında “tamamen odaklandığını ve heyecanlandığını” söyledi.

Hasmonight bir sonraki maçında çalışıyor

Tarifeler Pazartesi günü saniyede yayınlanan arkadaşlar hakkındaki bilgileri paylaştı. Bölünmüş kurgu direktörü, Hasmormal ekibinin bu ayın başında oyunun başarılı bir şekilde başlaması konusunda mutlu ve hevesli olduğunu söyledi. Ancak tarifeler zaten bir sonraki oyuna bakıyor.

“Benim için her oyun bittiğinde, böyle bir şey yaptım.”

Stüdyo yönetmeni, bir sonraki oyun hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşamayacağını söyledi çünkü bilgiyi ortaya çıkarmak hala çok erken. Bununla birlikte, Hasmonight'ın kooperatif oyunları oynadığı bilinmektedir, böylece bir sonraki proje aynı şekilde takip edebilir. Tarifeler de podcast'te kooperatifin her zaman stüdyo DNA'sının bir parçası olacağını söyledi.

“Bir sonraki oyun hakkında konuşmamamın bir nedeni var.”

Tarifeler, çalışmanın bir sonraki oyuna yaklaşık bir ay önce, bölünmüş kurgu başlamadan sadece birkaç hafta önce başladığını doğruladı.

EA ile Hasights ilişkileri

Hasmonight'ın kurucusu ayrıca stüdyo ve yayın ortağı Electronic Arts arasındaki ilişki türü hakkında konuştu. Tüm Hasmormal -Ilight Games -bir çıkış yolu, iki ve bölünmüş kurgu alır -EA Originals etiketi altında yayınlanmıştır. Tarifeler, Hasmonight'ın EA hakkında projelerini vermediğini söyledi.

“EA bir destekçi. İşte bu,” diye açıkladı tarifeler. “Sıfırınız var ve bundan sonra ne yaptığımızı, bundan sonra ne yaptığımızı kastediyorum.

“İyi bir ortak olduklarını söyledikten sonra. Ve bak, EA'nın başkalarına ne yaptığı hakkında hiçbir şey bilmiyorum*Diğer geliştiricilerle çalışın. Bizimle hayır. Bize saygı duyuyorsun. Yaptığımız şeye saygı duyuyorlar. Ve yaptığımızı etkileyemeyecekleri çok açıkım. Şimdi en başarılı stüdyolarından biri olduk ”dedi.

6 Mart'ta PC, PS5 ve Xbox Serisi S/X'de yayınlanan Split Fiction. Oyun Hasmonight için kritik ve ticari bir başarıydı. Metacritic için 2025'in en iyi derecelendirilmiş oyunu oldu ve başlangıçtan sonraki 48 saat içinde bir milyon kopya sattı. Geçen hafta Hasmonight ilk haftasında iki milyon kopyayı doğruladı.