TOBB ve sahibinden.com’un fiyatsız eğitimleri devam ediyor

Selinx1

New member
sahibinden.com ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin, emlak danışmanlığı ve araç ticareti yapan şahısların uzmanlaşması ve yeni girişimcilerin yetişmesi için hayata geçirdiği Mesleksel Uzmanlık Eğitimleri yüksek iştirakle devam ediyor. İşini daha profesyonel yapmak isteyen herkese açık olan eğitim programına bugüne kadar yaklaşık 5000 kişi başvurdu. Birinci eğitim programı devrinin sona ermesinin akabinde birinci devir iştirakçileri Temmuz ayı sonunda sertifikalarını aldılar. Ağustos ayında başlayan yeni programlara profesyonellerin ve bölüme adım atmak isteyen girişimcilerin ağır ilgisi devam ediyor. Gayrimenkul alanında 13 Eylül ve 4 Ekim tarihlerinde, araç ticareti alanında ise 13 Eylül tarihinde başlayan ve bölümde yetkinleştirmeyi amaçlayan fiyatsız eğitim programlarına başvurmak isteyenler Sahibinden Akademi üzerinden kayıt yaptırabiliyor.

Mesleksel Uzmanlık Eğitimleri; TOBB İktisat ve Teknoloji Üniversitesi Daima Eğitim Merkezi tarafınca hazırlanan eğitimlerle taşınmaz ticareti ve motorlu kara taşıtı ticareti bölümünde faaliyet gösteren profesyonellerin mesleksel yetkinliklerini arttırırken, yetki dokümanı sürecinde de onlara takviye oluyor. Ayrıyeten, bu alanda iş kurmak isteyen yeni girişimcilerin de mesleksel eğitimlerini tamamlayarak yönetmeliğe uygun biçimde bölüme adım atmaları hedefleniyor.

Çevrim içi eğitimler dört farklı başlıkta

Mesleksel Uzmanlık Eğitimleri
kapsamında sistemli olarak gerçekleşen eğitimler, Sahibinden Akademi çevrimiçi eğitim platformu üzerinden canlı veriliyor. Dört farklı başlıkta ele alınan eğitimler; Yasal Mevzuat ve Formlar, İş İdaresi, Müşteri Münasebetleri, Dijital Platformlarda Pazarlama hususlarını kapsıyor. Bu sertifikayı alan emlak profesyonelleri, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında Yetki Evrakı almak için gereksinim duydukları üniversite onaylı 100 saatlik eğitim koşulunu sağlamış oluyor.

İmtihan fiyatlarında indirim imkânı

Sertifika programındaki sektörel eğitimlere ek olarak, iştirakçiler Mesleksel Yeterlilik İmtihanı Hazırlık Eğitimi’nden de faydalanabiliyor. TOBB MEYBEM Mesleksel Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri ile gerçekleştirilen işbirliğinin kapsamında Mesleksel Yeterlilik Evrakına gereksinim duyan tüm sahibinden.com kullanıcılarına, imtihan fiyatlarında indirim sağlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı