Trabzon’a gelen Marc Bartra’ya coşkulu karşılama

Deniz

Member
İspanya’nın Real Betis grubunda forma giyen Marc Bartra ile Fas takımı FUS Rabat’ın oyuncularından Montasser Lahtimi, Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için kente geldi.

Trabzon Havalimanı Dış Sınırlar Terminali’nden çıkan Bartra, kendisini karşılamaya gelen ve tezahüratlarda bulunan taraftarları selamladı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Bartra, Trabzonspor üzere olağanüstü bir kulübe geldiğini belirterek, “İnanılmaz motive olmuş durumdayım. Kulübe yardım etmeye, maksatlarına ulaşmasına ve gerçekleştirmesine yardımcı olmaya geldim. İnanılmaz bir sevgi, bu biçimde bir şey beklemiyordum. çabucak hemen birinci gün bu sevgiyi gorebilmek beni de epey memnun etti. Onlara karşılık verebilmeyi umuyorum.” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Borussia Dortmund ve Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı bulduğunu hatırlatarak, “yeniden şampiyonlar liginde oynamayı dört gözle bekliyorum. Ligde de büyük gayeleri olan bir kulübe geldim. Geçen sene bunu gerçekleştirmiş ve bunu yinelamayı umuyoruz.” dedi.

Konuşmasının akabinde taraftarların içinden kuvvetlikle kulüp aracına binen Bartra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne hareket etti.

Öte yandan, Trabzonspor’un transfer görüşmelerini sürdürdüğü Fas takımı FUS Rabat’ın oyuncularından Montasser Lahtimi de birebir dakikalarda geldiği Trabzon’da, iç çizgiler terminalinden çıkış yaparak kulüp aracıyla tesislere gitti.