Türkiye’nin farklı vilayetlerinde inşa edilen toplu konutların yalıtımı İzocam’a emanet

Selinx1

New member
Türkiye’de 1965’ten beri yalıtımın gerisinde olan İzocam, her gereksinime karşılık veren etrafa dost eserleriyle dev projelerin tahlil ortağı olmayı sürdürüyor.

İzocam, Türkiye’nin önde gelen projelerine, uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve sağlıklı yalıtım eserleri temin etmeye devam ediyor. Bugüne kadar hastanelerden okullara, fabrikalardan güç santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin bir epeyce kıymetli projesine yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, her gereksinime uygun biçimde sunduğu eser ve tahlilleri ile ülkemizde ve yurt haricinde savlı projelerin tahlil ortağı olmayı sürdürüyor.

Son devirde Ankara, Düzce, Erzurum ve Kocaeli’nde inşa edilen toplu konut projelerinde İzocam’ın mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü eserleri tercih edildi. Mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü eserler, ısı yalıtımının yanı sıra A sınıfı yanmaz özelliği ile yangın güvenliğini de artırıyor. CE işaretlemesi ve TSE evrakına de sahip olan İzocam Camyünü ve Taşyünü ses yalıtımı özelliği yardımıyla konforlu bir iç ortam sunuyor.

Bu sene Ankara’nın beğenilen konut projelerinden olan Zen Park Plus’ın yalıtımı İzocam teminatıyla gerçekleşti. 112 daire ve 16 adet ticari alandan oluşan Zen Park Plus projesi, Nesce Küme tarafınca Ankara Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edildi. 5 bin 800 metrekarelik alana sahip projede, toplam 5 bin 67 metrekare İzocam Manto Taşyünü eseri kullanıldı. Projenin materyal tedariki İzocam bayisi NC Yapı Materyalleri tarafınca sağlandı.

T.C. Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafınca Ankara’nın Sincan ilçesinde inşa edilen toplu konut projesinin yalıtımı da İzocam eserleriyle yapıldı. 40 bin metrekarelik alana sahip proje için, 8 bin metrekare Manto Taşyünü eseri tercih edildi. Projenin gereç tedariki, İzocam Bayisi Biser İnşaat tarafınca gerçekleştirilmekle birlikte, projeye yalıtım danışmanlığı hizmeti de verildi.

Düzce Beyciler mahallesinde, T.C. Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafınca inşa edilen 309 konutluk toplu konut projesinin yalıtımında da kaliteli eser tedariki ve danışmanlık takviyesi ayrıcalığı sebebi ile İzocam eserleri tercih edildi. 45 bin metrekarelik alana sahip projeye, İzocam’ın Elazığ bayisi Keban Ticaret tarafınca 12 bin metrekare İzocam Camyünü Çatı Şiltesi tedarik edildi.

Erzurum’da inşa edilen Koru Park 1. Etap Konut Projesi’nin yalıtım uygulaması da İzocam kalitesiyle gerçekleştirildi. 6 bin metrekarelik alana sahip projede, 4 bin 800 metrekare Manto Taşyünü, 6 bin 912 metrekare İzocam Camyünü Şilte kullanılarak, konforlu hayat alanları ve güç tasarrufu sağlandı. Projenin materyal tedariki İzocam bayisi Tesmal Ticaret tarafınca sağlandı.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde T.C. Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafınca inşa edilen 429 konutluk projesi de bir daha İzocam imzası ile yalıtıldı. Toplam 50 bin metrekarelik alana sahip projeye İzocam bayisi Polen İzolasyon tarafınca 10 bin metrekare Camyünü Çatı Şiltesi tedarik edildi.

Isı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun biçimde hakikat eserleri öneren İzocam, tüm projelere yalıtım danışmanlığı hizmeti de veriyor. İzocam marka projelerin yalıtımında; kalitesi, satış öncesinde ve daha sonrasında sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve sunduğu uzmanlık niçiniyle tercih ediliyor.

İzocam eserleri ayrıyeten, Memleketler arası Yapı Materyal Yönetmeliği´nin 6. hususuna bakılırsa; “ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkân veren malzeme” manasına gelen CE işareti ile piyasaya arz ediliyor. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kriterlerine de uygun üretim yapan İzocam’ın İzocam Camyünü ve İzocam Taşyünü markalı mamüllerinde yalnızca bio çözünürlüğe sahip eserlere verilen EUCEB Dokümanı bulunmaktadır. İzocam Çatı Şiltesi AB ülkelerinin ulusal emisyon limitlerine uygunluk dokümanı olan Eurofins Gold dokümanına sahiptir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı