Victor Nelsson: Domenec Torrent üzere bir antrenöre sahip olmak ayrıcalık

Deniz

Member
Galatasaray’da Victor Nelsson, Domenec Torrent’le çalışmaktan dolayı fazlaca keyifli olduğunu belirtirken sarı-kırmızılı ekibe transfer olma sürecinde kolay karar verdiğini söylemiş oldu.

Dönem başında Danimarka’nın Kopenhag ekibinden Galatasaray’a transfer olan Victor Nelsson, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı stoper, Galatasaray’a transfer olurken kolay bir karar verme süreci yaşadığını belirterek, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiği duyduğumda, karar vermem nitekim güç olmadı. Birinci idmana geldiğimde heyecanlıydım. Daha evvel söylemiş olduğim üzere grupta Marcao, Muslera, Falcao varken, onlarla idmana çıkmak benim için büyük bir adım oldu. Çok heyecanlıydım. Evimizdeki birinci maçım inanılmazdı. Her vakit elimden geleni yapmaya çalışıyorum.” dedi.

“Domenec Torrent mükemmel bir antrenör”

Fatih Terim’in vazifesinden ayrılmasından daha sonra ekibin başına geçen Domenec Torrent’le çalışmaktan dolayı fazlaca keyifli olduğunu lisana getiren Nelsson şunları söylemiş oldu, “Domenec Torrent’i epey beğeniyorum. Harika bir teknik yönetici ve yeterli bir insan. Onun oyun tarzını de beğeniyorum. Kulüpteki oyuncular ona sahip olduğumuz için şanslıyız.

Bu kalibrede bir teknik yöneticiye sahip olmak bir ayrıcalıktır. Meslek olarak teknik yönetici olmak güç. Bilhassa de makus sonuçların akabinde teknik yönetici olarak taraftar ve medya karşısına çıkmak kolay değil.”

“Galatasaray taraftarını epeyce seviyorum”

Victor Nelsson ayrıyeten şunları söylemiş oldu, “Galatasaray taraftarını seviyorum, umarım onlar da beni seviyorlardır. Her vakit elimden gelenin en düzgününü yapmaya çalışıyorum. Taraftar üzüldüğünde ya da kızdığında onları büsbütün anlıyorum. Biz oyuncular, kendimize en hayli kızan ve üzülenleriz. Galatasaray’da oynuyorsan tüm maçları kazanmalısın. Büyük maçlarda stadyumun atmosferi inanılmaz oluyor.”

Victor Nelsson bu dönem ne yaptı?

Bu dönem Galatasaray formasıyla 31’i Muhteşem Lig’de olmak üzere 44 maça çıkan Victor Nelsson, bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Nelsson, dönem başında Kopenhag’dan Galatasaray’a 7 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.