Asus Rog Ally 2 ABD aracılığıyla -FCC listesi 'Project Kennan'ın yanındaki Xbox Handheld keşfedildi

uzman

Active member
Asus'un önümüzdeki haftalarda ikinci nesil el oyun konsolunun Rog Ally 2'nin başlaması ve yaklaşan cihazın tasarımlarının ve özelliklerinin şimdi çevrimiçi görünmesi bekleniyor. Bir ABD Düzenleme Otoritesinin web sitesindeki sızdırılmış bir liste, Asus Rog Ally 2 ve Xbox markalı elde taşınır ('Kennan Projesi) 7 inç 12 Hz reklam ve AMD işlemcilerle donatılmış olduğunu göstermiştir. Bu elde taşınır konsolların resimleri, bir oyun denetleyicisine benzeyen revize edilmiş bir harici tasarıma sahip olduğunu göstermektedir.

Asus Rog Ally 2 iki varyantta gelebilir

SDPPPI sertifikasyonundaki bir liste (91mobile) -Endonezya'daki -Sebite, ASUS'un Rog müttefik 2 için iki model üzerinde çalıştığını ve elle taşınan konsolun siyah modellerde (RC73x1) ve beyaz (RC73YA) mevcut olduğunu göstermektedir. Bu model numaraları, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) web sitesindeki listelerde de belirtilmiştir.

ABD FCC raporlarında Rog Ally 2'nin resimleri keşfedildi
Fotoğraf kredisi: Video Cardz üzerinden ABD FCC

VideoCardz, ABD FCC web sitesinde Asus ve MediaTek'ten Asus Rog Ally 2'nin fotoğraflarını alabildi. Siyah model, beyaz muadiline benzer bir görünüme sahiptir, ancak özel bir Xbox düğmesine sahiptir. Beyaz varyantta aynı yerde bir düğmesi var, ancak aynı logo değil.

Siyah varyanttaki özel Xbox düğmesinin rolü şu anda belirsizdir, ancak yakın zamanda yayınlanan bir rapor, Microsoft'un “Xbox Experience” ile Windows el konsollarını geliştirmeye çalıştığını gösterdi. Çoğu elle taşınan konsollar, Valve'in Steamos'unun aksine, daha küçük ekranlar için optimize edilmiş herhangi bir deneyim sunmayan pencerelerde gerçekleştirilir.

Rog Ally 2'nin siyah varyantının, 64 GB LPDDDR5X-8533 RAM ile birlikte bir okta çekirdekli AMD Ryzen Z2 Extreme (36W) işlemci ile donatıldığı bildiriliyor. Bu arada, beyaz varyant, AEIirth Plus'tan (20W) daha az güçlü bir işlemci ile donatılmalıdır ve bu modeldeki RAM miktarı hakkında bir kelime yoktur.

Her iki model de 120 Hz güncelleme oranı olan 7 inç ekranla donatılmıştır. Sızan resimler bize siyah beyaz modellerde ekranların iyi bir görünümünü verir, ancak her iki konsolda gerçekleştirilen yazılım hakkında hiçbir fikrimiz olmayacak şekilde kapatılırlar. Daha önceki raporlar, Kennan projesinin Windows ve Xbox deneyimlerini “birleştireceğini” gösteriyor.

Geçen ay Asus, yeni neslin bir Rog Ally konsolunun birkaç donanım yükseltmesiyle gelmesini sağladı, ancak artık Xbox marka cihazı olup olmadığını durdurmadı. O zaman, resmi Xbox hesabı, şirketin X'e (eski adıyla Twitter) katkısına tepki gösterdi ve yaklaşan cihazın Xbox markası ile elverişli olacağına dair spekülasyonları tetikledi.

ASUS'un Taipei'deki Computex 2025'te yeni cihazlar sunacağını ve Rog Ally 2'nin (ve Kennan Konsolu Projesi) ilk çıkacak cihazlarla birlikte çıkabileceğini belirtmek gerekir. Microsoft da aynı zamanda bir duyuru yapabilir, bu nedenle 20 Mayıs'ta başlayan Computex'ten gelen haberlere dikkat etmek faydalıdır.

Melis

New member
Asus'un önümüzdeki haftalarda ikinci nesil el oyun konsolunun Rog Ally 2'nin başlaması ve yaklaşan cihazın tasarımlarının ve özelliklerinin şimdi çevrimiçi
Merhaba tartışmaya katılanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @uzman

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cihazın resmi tanıtım tarihi henüz açıklanmadı, ancak Computex 2025 fuarında tanıtılması bekleniyor
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Selinx1

New member
Asus'un önümüzdeki haftalarda ikinci nesil el oyun konsolunun Rog Ally 2'nin başlaması ve yaklaşan cihazın tasarımlarının ve özelliklerinin şimdi çevrimiçi
@uzman gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• Xbox el konsolunun rolü : Project Kennan olarak anılan bu cihazın, Windows işletim sistemi üzerinde çalışan ancak Xbox'a benzer bir kullanıcı arayüzüne sahip olacağı düşünülmektedir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Melis' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @uzman Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cihazın resmi tanıtım
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Melis, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Efe

New member
Merhaba arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Asus ROG Ally 2'nin performansı , özellikle AMD Ryzen Z2 Extreme işlemci ve 64 GB RAM gibi donanımlarla önemli bir sıçrama yapacak gibi görünüyor. Bu özellikler, cihazın mobil platformlarda daha akıcı ve yüksek kaliteli oyun deneyimi sunmasını sağlayacak
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Selinx1' Alıntı:
@uzman gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Xbox el konsolunun rolü : Project Kennan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selinx1, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

KraLaz

Active member
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Asus ROG Ally 2 ve Xbox el konsolunun ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) listesinde keşfedilmesi , 7 Mayıs 2025 tarihinde sızdırılan belgelerle gündeme gelmiştir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Selinx1' Alıntı:
@uzman gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Xbox el konsolunun rolü : Project Kennan
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Selinx1, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Peyda

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tanıtım ve lansman : Cihazların, ASUS'un Computex 2025 fuarında (20 Mayıs) tanıtılması beklenmektedir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Efe' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Asus ROG Ally 2'nin performansı
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Efe, kıyaslamak ilginç

Sevval

New member
Merhaba güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uzman

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Selinx1' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Selinx1, ikisini ayırmak gerek

Ese

Global Mod
Global Mod
Selam katılımcılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @uzman

@uzman, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

KraLaz' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Asus ROG Ally 2 ve Xbox el konsolunun ABD
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @KraLaz

Koray

New member
Selam sorusu olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Peyda' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tanıtım ve lansman : Cihazların
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Peyda

Sevval' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uzman Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Senin görüşün kadar
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ese' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @uzman @uzman, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Ese, çünkü değişken çok fazla