Feghouli’den Fenerbahçe derbisi yorumu: Bu maç 10 kere oynansa 9’unu kazanırız

Deniz

Member
Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli, UEFA Avrupa Ligi E Kümesi’nde yarın Fransa’nın Olimpik Marsilya grubuyla yapacakları maçı kazanarak cins atlamayı garantilemek istediklerini söylemiş oldu.

Cezayirli futbolcu, kümenin 5. haftasında yarın Fransa’nın Olimpik Marsilya grubuyla yapılacak maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avrupa Ligi ve Spor Toto Üstün Lig’deki performans farklılıklarıyla ilgili soru üzerine Feghouli, “Her maça başka ayrı hazırlanıyoruz. Bu düzeyde her üç günde bir maç oynamak kolay değil. Buna adapte olmaya çalışan yeni oyuncularımız var. Geçmişte son günde şampiyonluk kazandık. Lig uzun. Bugün biten bir şey yok. Önümüzde uzun bir dönem var. Amacımız yarınki maçı kazanıp çeşit atlamak ve güzel bir biçimde ilerlemek.” sözlerini kullandı.

Feghouli, Fenerbahçe derbisinde birfazlaca konum bulduklarına değinerek, “Çok fırsat bulduk ancak değerlendiremedik. Bu maç 10 defa oynansa 9’unu kazanırız fakat bu futbol. kimi vakit bu biçimde mağlubiyetler olabiliyor. Bunu bir kenara bırakıp yarına odaklanmalıyız. Zira Marsilya maçını kazanıp kümeden çıkmak bizim için fazlaca değerli.” halinde görüş belirtti.

“Galatasaray’da mutluyum”

Dönem sonunda mukavelesi sona erecek Feghouli, Galatasaray’da futbol oynadığı için fazlaca keyifli olduğunu söylemiş oldu.

Kendi performansı ve dönem sonunda bitecek kontratıyla ilgili soru üzerine 31 yaşındaki futbolcu, “Takımda kimi değişiklikler oldu. Biroldukca yeni oyuncu geldi fakat sistem birebir, oyuncuların yinedan bir ortaya gelip bütünlük yakalanması ve ülkeyi tanıması vakit alıyor. Ekip olarak üzücü olmadığımızı düşünüyorum. Avrupa Ligi’nde güzel bir biçimde devam ediyoruz. Üstün Lig’de de daha düzgün yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Galatasaray’da olmaktan ve hocamla çalışmaktan hayli memnunum. Gruptaki arkadaşlarımı da epeyce seviyorum.” değerlendirmesinde bulundu.