Fenerbahçe Beko koçu Aleksandar Djordjevic: nazaranvimiz kadrosu en yeterli duruma getirmek ve bütün kupaları kazanmak

Deniz

Member
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, önlerinde kuvvetli bir dönemin olduğunu söyleyerek, “gorevimiz kadrosu en âlâ duruma getirmek ve bütün kupaları kazanmak. Taraftarların ve topluluğun bizden beklentilerinin farkındayız” dedi.

“Şehmus’un oyun biçimini beğeniyorum”

Yeni bir takım olduklarını söz ederek kelamlarını sürdüren Djordjevic, “Takım kimyasını oluşturmak uzun bir müddetçtir. hiç bir vakit bitmez. Topu paylaşan ve pas vermeyi seven oyuncular isterim. Bizim grupta da bunu görüyorum. bu türlü devam etmeyi diliyorum” diye konuştu. Yeni transfer Şehmus Hazer hakkında da değerlendirmede bulunan deneyimli çalıştırıcı, “Şehmus’u izledim. Oyun formunu epey beğeniyorum. Kadroya epeyce fazla katkısı olacağını düşünüyorum. Oyun kuruculuğunun gelişmesini istiyorum. Kulübün bize sunduğu her şeyi yeterli kıymetlendirmek gerekiyor. Bütün çalıştırdığım kadrolarda oyuncuları geliştirdim. Burada da bunu yapmak istiyorum” diye konuştu.

Melih Mahmutoğlu: “Amacımız döneme güzel başlamak”

Fenerbahçe’nin kaptanı Melih Mahmutoğlu da yeni bir grup olduklarını tabir ederek, “Sisteme en kısa müddette ahenk sağlayarak döneme düzgün başlamak istiyoruz. Yeni dönem öncesinde heyecanlıyız. Yeni bir grubuz. Sağlıklı, başarılı ve hoş bir dönem olmasını diliyorum. Farklı bir heyecan var. Taraftarımıza kavuştuk. Döneme en hazır ve uygun biçimde başlamayı diliyoruz. Hocamızın istediklerini öğreniyoruz. İnşallah hoş bir dönem olur” dedi. Yeni transfer Şehmus hakkındaki görüşleri de sorulan Melih, “Çok sevdiğim bir kardeşim. Fenerbahçe’ye geldiği için tüm ekip keyifli. Ona yardım edeceğiz. Ne kadar büyük bir topluluğa geldiğini biliyor. Kadroya epey fazla şey katacak. Bizim için kıymetli bir transfer oldu” dedi.

Polonara: “Burada olmak hayal gibi”

Sarı-lacivertli kulübün Baskonia’dan takımına kattığı Achille Polonara da grup için elinden geleni yapacağını aktararak, “Buraya geldiğim için memnunum. Daima taraftarlardan iletiler alıyorum, ‘Aileye güzel geldin, burada olman hayli güzel’ diyorlar. Burada olmak hayal üzere. Çok çalışıyoruz. Hazırlık maçlarımız oldu, her gün daha uygun olmak için çalışıyoruz. Gelişerek daha âlâ olacağız. Ekibin başarılı olması için her şeyimi vermeye hazırım” halinde konuştu.

Geçtiğimiz sezonki performansı hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Vesely, “Geçtiğimiz dönem kupa kazanamadık bu niçinle benim performansımın bir değeri yok. Lakin bu dönem kupa kazanırsak ve 2 sayı bile atarsam, bu daha değerli olur” açıklamasını yaptı.

Medya günü, toplu fotoğraf çekiminin akabinde tamamlandı.