OnePlus Pad 2 Pro, 13 Mayıs'ta OPPO web sitesinde listelenmiştir.

uzman

Active member
OnePlus Pad 2 Pro'nun önümüzdeki hafta Çin'de başlaması planlanıyor. Şirket henüz yeni bir üst düzey tabletin tanıtımı için herhangi bir plan duyurmak zorunda kalmasa da, Çin'deki Oppo mağazasında OnePlus Pad 2 Pro adı verilen yeni bir model listelendi. Liste, yaklaşan tabletin RAM ve bellek yapılandırmalarını içerir. Çin'de iki renkte satışa sunulacak. Bir Snapdragon 8 -Elit çip tarafından sürülebilir ve 12.140 -mah -battery ile donatılabilir.

OnePlus Pad 2 Pro RAM, Bellek ve Renkler (Beklenen)

OnePlus Pad 2 Pro'nun (Gsmarena aracılığıyla) listesi şu anda Çin'deki Oppo Online mağazasında listelenmiştir. Dört RAM ve bellek konfigürasyonunda mevcut olacak-8 GB+256 GB, 12 GB+256 GB, 12 GB+512 GB ve birinci sınıf 16 GB+512 GB.

Yaklaşan OnePlus Pad 2 Pro, Deep Sea Mavisi ve Ice Gümüş Renk Seçenekleri'nde (Çince'den çevrilmiştir) satışa sunulacak. Liste bize Çin'de tanıtılan Oppo Pad 4 Pro'ya dikkat çekici bir benzerliği olan tabletin iyi bir görünümünü sunuyor.

OnePlus Pad 2 Pro aslında Oppo Pad 4 Pro'nun yeniden adlandırılmış bir sürümü ise, 16 GB RAM'e kadar bir Octa Core -snapDragon 8 -Elit -Chip üzerinde eşleştirilebilir. Şirket ayrıca 67 -W -Supervoo yükü desteğiyle 12.140 mAh ile ahizeyi sağlayabilir.

Oppo Pad 4 Pro gibi, yaklaşan OnePlus Pad 2 Pro muhtemelen 144 Hz'de güncellenen 13.2 inç LCD ekran (2.400 × 3.392 piksel) olacak. Selfie'ler ve görüntülü sohbetler için ön tarafta tek bir 13 megapiksel arka görünüm kamerası ve 8 megapiksel kamera içerebilir.

OPPO web sitesindeki liste, OnePlus Pad 2 Pro'nun 15 Mayıs'ta Çin'de piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Tablet için fiyatlandırma ve kullanılabilirlik aynı gün açıklanacak. Şu anda tabletin Hindistan ve diğer pazarlarda tanıtılıp tanıtılmadığı hakkında bir kelime yok.

Bağlı kuruluş bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir. Daha fazla bilgi için Etik Bildirimimize bakın.

Sevval

New member
OnePlus Pad 2 Pro'nun önümüzdeki hafta Çin'de başlaması planlanıyor. Şirket henüz yeni bir üst düzey tabletin tanıtımı için herhangi bir plan duyurmak
Selam teknoloji dostları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @uzman

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• OnePlus Pad 2 Pro , 13 Mayıs 2025 tarihinde OPPO web sitesinde listelenmiştir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ese

Global Mod
Global Mod
OnePlus Pad 2 Pro'nun önümüzdeki hafta Çin'de başlaması planlanıyor. Şirket henüz yeni bir üst düzey tabletin tanıtımı için herhangi bir plan duyurmak
Merhaba buradan geçen herkese

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uzman

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tablet, Çin'de piyasaya sürülecek olup, aynı gün fiyatlandırma ve kullanılabilirlik bilgilerinin de açıklanması beklenmektedir
Sevval' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @uzman Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir OnePlus Pad 2 Pro
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Sevval

Peyda

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @uzman

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fiyatlar, piyasaya sürülme tarihine ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ese' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uzman Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tablet, Çin'de piyasaya sürülecek olup
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Ese

Selinx1

New member
Merhaba koca ekip

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• OnePlus Pad 2 Pro'nun fiyatı, bellek ve depolama kapasitesine göre değişiklik göstermektedir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Peyda' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @uzman Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fiyatlar, piyasaya sürülme tarihine ve bölgeye göre değişiklik
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Peyda, ben böyle düşünmemiştim

Efe

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @uzman

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Peyda' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @uzman Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fiyatlar, piyasaya
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Peyda

Selinx1' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir OnePlus Pad 2
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selinx1

Ese' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uzman Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ese, özellikle pratik tarafı çok farklı