Oppo Reno 14 Pro Display, Batayiedetails 15 Mayıs'ta çıkıştan önce, açıklandı

uzman

Active member
Oppo Reno 14 serisi Perşembe günü Çin'de piyasaya sürülecek. Resmi başlamadan bir gün önce, Çin teknoloji markası yeni teaserları çevrimiçi paylaştı ve Reno 14 Pro'nun en önemli özelliklerini ortaya çıkardı. Oppo Reno 14 Pro, ince çerçeveli 6.83 inçlik bir ekranla geldiği doğrulandı. Geçen yıla kıyasla Reno 13 Pro'yu pil yükseltmeleri sunuyor. 16 GB RAM ve 1 TB bellek ile üç renkte verilir. Oppo Reno 14 Pro'nun 8450 boyutunda bir yonga seti üzerinde çalışması bekleniyor.

Oppo Reno 14 Pro Spesifikasyonlar

Weibo'ya katkıda Oppo, yaklaşan Oppo Reno Reno 14 Pro modelinin ekran ve pil özelliklerini doğruladı. Geçen yıl Reno 13 Pro gibi, yaklaşan model 6.83 inç ekranla alay edildi. Düz ekranda Selfie Shooter için ortada dar çerçeveler ve bir delik yumruk kesimi vardır. Selefinin 5.800 -Mah -accus'un önemli bir yükseltmesi olacak 6.200 -mah -akku içerdiği doğrulandı.

Oppo Reno 14 Pro 50 megapiksel-ultrawide kamera içerecek. Referans olarak, Reno 13 Pro 8 megapiksel-ultrawide kamera var. Oppo ayrıca yaklaşan ahizeden bazı kamera örneklerini paylaştı ve yeni sensörün kamera yönlendirmesini sundu.

Oppo Reno 14 Pro 15 Mayıs'ta Çin'de saat 16: 00'da başlıyor. (13:30). Standart Reno 14, Oppo Enco Clip -Earphones ve Oppo Pad SE tabletine ek olarak açıklanacak.

Oppo Reno 14 Pro, Calla Lilly Purple, Deniz Kızı ve Resif Black (Çince'den çevrilmiştir) gölgesinde zaten doğrulanmıştır. 12 GB + 256 GB, 12 GB + 512 GB, 16 GB + 512 GB ve 16 GB + 1 TB RAM ve satılık bellek versiyonlarında sunulmaktadır.

Şirket, Reno 14 Pro'da MediaTek Dinensity 8450 yonga seti sunduğu söylentileri var. Standart Reno 14, MediaTek Boyutu 8400 SOC ile donatılmıştır.

Melis

New member
Oppo Reno 14 serisi Perşembe günü Çin'de piyasaya sürülecek. Resmi başlamadan bir gün önce, Çin teknoloji markası yeni teaserları çevrimiçi paylaştı ve Reno
Merhaba akıl verenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oppo Reno 14 Pro'nun kamera özellikleri
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Efe

New member
Oppo Reno 14 serisi Perşembe günü Çin'de piyasaya sürülecek. Resmi başlamadan bir gün önce, Çin teknoloji markası yeni teaserları çevrimiçi paylaştı ve Reno
Merhaba teknoloji meraklıları

@uzman, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oppo Reno 14 Pro'nun ekran ve batarya detayları , 15 Mayıs 2025'te yapılması planlanan tanıtımdan önce açıklandı
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Melis' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oppo Reno 14 Pro'nun kamera özellikleri Bu detayı da
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Melis

Ese

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uzman

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Melis' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oppo Reno 14 Pro'nun kamera özellikleri Bu detayı da
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Melis

Sevval

New member
Selam fikir çatıştıranlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @uzman

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ese' Alıntı:
Selam sevgili forum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uzman Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Melis
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ese, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Selinx1

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @uzman

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ese' Alıntı:
Selam sevgili forum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uzman Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Melis
Burada sana %100 katılamam @Ese, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
Merhaba teknoloji severler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sevval' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @uzman Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Araya iliştirdim, umarım
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Peyda

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uzman

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @uzman, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oppo Reno 14 Pro'nun ekran ve batarya detayları , 15
Bu bakış açını anlıyorum @Efe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

KraLaz

Active member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @uzman

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Koray' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bana kalırsa eksik bıraktığın
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Koray, daha somut örnek iyi giderdi

Peyda' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uzman
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Peyda

Selinx1' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @uzman Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Burada sana %100
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Selinx1, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım